Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat do žádosti o územní souhlas?

Od: fare odpovědí: 1 změna:

Hezký večer,

chystáme se na budování přípojek na náš pozemek. Elektro už máme stažené do pilířku a nyní řešíme vodu a kanaldu. Máme už i vypracovaný projekt i vyjádření od všech možných institucí. Stačí to jen hodit na SÚ. Pozemek, který tvoří naší ulici se skládá ze dvou parcel. V žádosti o územní rozhodnutí jsem do políček "záměr se umísťuje na pozemky" vypsal tedy 3 pozemky - naše parcela, a dva pozemky města (vodovod se samozřejmě nachází až na druhé straně ulice. Má otázka zní: nyní musím přiložit souhlasy sousedů. Znamená to, že musím přiložit souhlasy sousedů pouze naší parcely nebo sousedy všech třech pozemků. To by byl velký problém, protože oba pozemky jsou dlouhé přes 2km a sousedí tak s desítkami, možná stovkami pozemků.

Doufám, že jsem situaci popsal dostatečně jasně. Prosím o potvrzení toho (nebo vyvrácení), že stačí podpis sousedů naší parcely a né podpis sousedů pozemků ulice.

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Já bych přiložila souhlas vlastníků pozemků kolem naší parcely a souhlas města, která vlastní zbylé 2 pozemky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]