Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena pokladky plovoucí podlahy

Od: tomas26* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Nemáte někdo zkušenost s pokládkou plovoucí podlahy od zkušené firmy? Zajímá mě cena,na kolik by to asi vyšlo.Chtěl bych jí položit do panelákového bytu 1+1.Kdybych vybral nějakou nejlevnější,tak do kolika tisícu bych se mohl vejít?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doit
hodnocení

0x

Dobry den, ceny pokladky se pohybuji 200-400/m2, zalezi na clenitosti plochy a zda se bude muset podklad vyrovnavat. Predpokladam, ze asi nebudete mit nejakou luxusni plovoucku, takze bych se nebal zkusit to sam. Nic na tom v podstate neni a pokud jste trosku zrucny, zvladnete to i bez firmy.

Muzu potvrdit. Delal jsem to ted poprve a slo to dobre. Horsi je, kdyz se musi vyrovnavat povrch - na tom uz je co pokazit. Ja mel pekne rovny beton, takze jsem pokladal primo na nej. Teda s tou rovinatosti jsem byl na vazkach, ale rozhodl jsem se to risknout :)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, změřte si váhou rovinnost podkladu a klidně se do toho pusťte sám.Jde to snadno a za cenu kterou ušetříte můžete koupit kvalitnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]