Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šroubení na zahradní hadici

Od: koumbus odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám takové malé trápení potřeboval bych někde sehnat úhlové šroubení (plastové) na zahradní hadici mám na mysli takové to (šroubení) jak bývá na přívodních hadicích u praček (bývá to myslím -šroubení: 3/4"- a na konci kde se -nasazuje hadice.1/2"- ) na netu jsem hledal ale marně max.jsem našel mosazné děkuji předem za odpověd

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Hele lidi, a to si musíte furt cokoliv hledat na netu? Stačí přece zajít do skoro každýho normálního železářství a tam je dostatečný výběr všemožných fitinek. Prostě si tam někam dojdi, řekni si, co asi potřebuješ a oni ti to ukážou a podají. Není nic jednoduššího. Nehledej problémy, kde nejsou. Neříkej, že to takhle funguje jen u nás?

humbucker má pravdu!
A další problém: hadici na zahradě používáme nejčastěji na dopravu vody, a polévání... Teda potřebujeme té vody v každém okamžiku poměrně velké množství.
Ta pračková hadice má sice 3/4 závit, ale malou dírku! Pro pračku to stačí, na zahradu tak na kapkovou závlahu. Doporučuji minimálně 1/2" otvor.
koumbus
hodnocení

já to pravě potřebuju na pračku, ale problém je v tom že prračku mám přes léto na zahradě v dílně a musím vést přes zahradu od domu do dílny zahrad. hadici pračková na to nestačí a kdybych je měl spojovat tak by jich bylo min. 10 těch 5m tak proto to chci řesit takhle.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Ale, to je pořád to samé Koumbusi. Na pračce si necháš tu origo hadici a k ní si připojíš to prodloužení. To už může být z čehokoliv. PP trubkou, spojkami, s hadicí mezi nimi. Zase ti poradí, čím by to konkrétně šlo. Nějaké možnosti ti ukáží a ty si jen vybereš to nejvhodnější pro tebe.Ta trubka by šla taky zahrábnout pod drn trávníku a nechat na koncích koukat jen koncovky.

isteron
hodnocení

1x

Aj na záhradné hadice existujú pevné spojky a rozpojiteľné rýchlospojky. Musíš vedieť priemer práčkovej hadice, v predajni ti poradia a na vlastné oči je lepšie vyberať.

sanyo*
hodnocení

0x

Připojuji pomocné foto , abychom měli jistotu, zda je to ono, co sháníte..., měl jsem to náhodou v dílně

doplněno 08.03.15 14:34:

profihadice.cz/...

doplněno 08.03.15 14:43:

Na Heurece seženete různé i možná nižší ceny - stačí zadat : Hadice napouštěcí k pračce

Šroubení na zahradní hadici
Šroubení na zahradní hadici #2
koumbus
hodnocení

Ano, to je přesně co sháním, ale bez hadice pouze samotné koncovky.

hodnocení

0x

No to se asi seriově nedělá.Buď koupit tu na pračku a hadici odřezat plech ustřihnout-ubrousit a nebo našroubovat první koleno a poté teprve šroubení s koncovkou na hadici http://www.kutil.eu/cs/eshop/siroflex/orange-line-instalaterska-spojeni/spojky-rozbocky-plastove/10324-koleno-ph-zavit-34-vnitrni-x-vnejsi.html

koumbus
hodnocení

No já bych potřeboval toto koleno připevnit na zahrad. hadici a nechce se mi ničit tu hadici od pračky, ale myslím že něco takového, akorát že to bylo rovné viděl u někoho a já bych to potřeboval zahnuté a provedení jak u té prač. hadice nemusí to nutně být stéjné ale něco na ten zpusob a když jsem hledal tak na netu to bylo jen na rychlo spojku a rovné. Jo a na tomto odkazu

je na videu pračka.Hned na začátku videa je vidět přívod vody, který je proveden jak já bych si ho představoval. Plastové koleno a zahradní hadice .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]