Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte co s obrovskym stromem ktery je tesne tedy nahrane meho plotu acelorocne ponem uklizim jeto buk uz jsem lecos podnikla ale marne sousedka strm nechce porazit soudit se sni nechci
To co radí kolega hangar je taky řešení, ale strom by vám mohl spadnout na barák nebo za krk. Občanský zákon to řeší a řešil bych to pro začátek po obecní linii. Zákon na to pamatuje a obec na stížnosti tohoto rázu musí reagovat ze zákona.
...škoda, že jste neupřesnila to "už jsem lecos podnikla ale marne"možná, že to co budeme radit, už je v tom "lecos"...
skuste si počíst něco z poslední doby: poradte.cz/... a
tam je to po stránce zákonné, horší to bude po té lidské, "soudit se s ní nechci"- Vy budete brát ohled na toho, kdo nebere ohled na Vás... musíte se rozhodnout, jestli budete na nože jenom se sousedkou, nebo i s obcí, až na ní budete tlačit, aby to řešila... narušíte obci klid, teda zodpovědnému, a ne každý funkcionář je Bavor...
sousedské vztahy jsou těžké a každý má někde někoho... dohodněte se se sousedkou, že bude listí hrabat ona, když ho nechce porazit a Vám ten strom jinak nepřekáží...
i já mám souseda... co Vám budu vyprávět!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.