Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Uvažuji o koupi nové pračky a v té nabídce co na trhu je docela tápu. 100% vím,že musí být vrchem plněná a byla A+++ ,aby měla malou spotřebu energie a vody,jinak nejsem až tak náročná. 15 let jsme měli ,,skákací,,tatramatku a nyní 15-tý rok whirpoolku u které jsem si stejně vystačila cca se 4 - 5-ti základními programy. :--)) Dostala se mi do ruky nabídka na pračku BRANDT,je to prý francouzský výrobek-beztak vyrobený v Číně jako většina všeho a elektro na ně dává 4 roky záruku.Nemáte prosím někdo s touto značkou zkušenosti? Popř. dejte prosím tip i na jinou,tak do 10 tisíc. Děkuji.
Dobrý den, já mám automatickou pračku Brandt, horní plnění, cena cca 10 tisíc. Jsem spokojená. Pere fajn, má i krátké programy, což hodně využívám. Ovládání praktické a velmi primitivní, jelikož pračka si vše navažuje sama. Doporučuji.
Děkuji,to jsem chtěla slyšet,nechci displey,mám raději na ovládání knoflíky,tlačítka a kolečka :--)) .
mall.cz/... Tuhle pračku mám od podzimu loňského roku. Má tu výhodu, že u některých programů je tlačítko R, tedy rychle, zkrácený, nemusí prát tak dlouho. Samostatný program na velmi rychlé, 15ti minutový program- na zpocené, kdy si člověk stoupne k prače, nahází do ní všecko ze sebe, zpocené a než dá sprchu, je vypráno. Pak je ještě intenzívní máchání, 1 000 otáček na odstředění. Jsem s ní velmi spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.