Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytka vypínače

Od: kajos odpovědí: 9 změna:

Zdravím, myslíte, že je možné zakoupit, příp. kde čirou gumovou krytku na tento typ vypínače? Potřebuju ji vyměnit na vypínači míchačky Lescha star 150, kde je již vlivem používání popraskaný. V oficiálních servisech značky Lescha lze koupit pouze vypínač celý a to za částku zhruba 600,- Kč! Přeci nejsem jediný, komu krytka praskla a kdo není ochoten kupovat celý, jinak fční vypínač :-D. Děkuji za typy, Karel.

Krytka vypínače

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sddwr
hodnocení

0x

Obávám se, že budete muset koupit celý vypínač.

trtr

Zdravím, asi to jinak nepůjde, ale v rámci modernizace se dělá i jiný, tak zkuste pohledat, např. :

abaservice.cz/...

kajos
hodnocení

Díky, tenhle jsem při hledání taky našel, ale je mi celkem proti srsti dávat 600,- za vypínač, když celá míchačka stála 9000,-. je to celkem nepoměr. Myslím si, že reálná cena je max. 200,- Kč, ale nikde v elektro obchodu jsem je nenašel. Servisy si určitě nechají platit za jméno.

trtr

Zdravím, na takovýchto věcech se právě vydělává, jinak by asi nebyla žádná firma, jo někdo to umí i levněji.

prog*
hodnocení

0x

Dobrý den,já mám doma tyto vypínače,možná se vám bude nějáký hodit,když tak mi napište vnitřní poštou.určitě se něják domluvíme,tady je foto těch vypínačů.

Krytka vypínače #2
Krytka vypínače #3
kajos
hodnocení

Dobrý den, pošlete mi, prosím, Váš mail na kalifornsky@seznam.cz, nemám tu registraci :-D. Děkuji

prog*
hodnocení

0x

ještě pohled na ty vetší s víčkem.

Krytka vypínače #4
Krytka vypínače #5

rv*
hodnocení

0x

Když se chci podívat, kolik je různých vypínačů, přepínačů a podobně, listuji na

uxcell.com/...

a zatím jsem vždy našel zhruba to, co jsem potřeboval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]