Nejste přihlášen/a.
Zdravím, myslíte, že je možné zakoupit, příp. kde čirou gumovou krytku na tento typ vypínače? Potřebuju ji vyměnit na vypínači míchačky Lescha star 150, kde je již vlivem používání popraskaný. V oficiálních servisech značky Lescha lze koupit pouze vypínač celý a to za částku zhruba 600,- Kč! Přeci nejsem jediný, komu krytka praskla a kdo není ochoten kupovat celý, jinak fční vypínač . Děkuji za typy, Karel.
Zdravím, asi to jinak nepůjde, ale v rámci modernizace se dělá i jiný, tak zkuste pohledat, např. :
Díky, tenhle jsem při hledání taky našel, ale je mi celkem proti srsti dávat 600,- za vypínač, když celá míchačka stála 9000,-. je to celkem nepoměr. Myslím si, že reálná cena je max. 200,- Kč, ale nikde v elektro obchodu jsem je nenašel. Servisy si určitě nechají platit za jméno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.