Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraňovač žmolků - funguje?

Od: rybana odpovědí: 7 změna:

Máte někdo zkušenosti s tímto přístrojem? Má cenu si to pořizovat? A když tak jakou značku? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mám "obyčejnou" Etu.Opravdu funguje skvěle,nedám na něj dopustit :)

hodnocení

1x

Mám něco takového, levný, neznačkový, na dvě tužkovky a funguje v pohodě. Dostal jsem ho kdysi k svátku, vypadá, že je to od ťamanů, ale slouží. No, zatím jsem ho použil 3x :)

Když se dívám na obrázky ostatních přístrojů, tak v principu jsou všechny stejné. Pokud to nebudete používat denně, tak bych do toho moc neinvestoval.

repkin*
hodnocení

0x

Souhlas a bod oboum :)

hahanaj*
hodnocení

0x

já tedy nikdy na ničem žmolky neměla - tak nemám potřebu to koupit, ale asi bych se té věci zbavila než kupovat "holítko"

hodnocení

0x

Mám - koupila jsem si jej v Rossmanu za 79,- a když je vidím někde v elektru za výhodnou cenu 399,-, tak se mi zvedá žaludek. Funguje, je fakt, že po 4 letech je třeba s ním někdy klepnout, aby se rozjel, ale jinak super. A funguje :) akorát prý jeho časté používání ničí látku jako takovou, ale já jsem na časté používání lína - beru jej je na opravdu hodně zažmolkované věci. Naposled jsem "zrenovovala" 16 let staré kancelářské textilní křeslo...

hodnocení

0x

Je to takový holicí strojek. Jen doporučuji netlačit, jen zlehka šmrdlat.

hodnocení

0x

Máme BRAVO z normálního elektroobchodu za 290,- a funguje opravdu skvěle!Zvládne i hrubší žmolky na kabátě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]