Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nemá náhodou někdo zkušennosti s tím, že využil v domě nepoužívaný komín a zbudoval do komínu trubu z PVC a nyní pouští prádlo touto trubou z patra do sklepa domu, kde je pračka?
Náš komín má 4 šachty. Zajímalo by mě jaká by měla být asi truba minimálně - průměr vnitřní.
Myslím tak kolem 30cm.
A jaký nejlepší materiál pro trubu?
Plánuji z druhého podlaží pouštění prádla přes první podlaží a do sklepa do koše. Tím ušetřím místo pro pračku v koupelně ve druhém patře v bytě. Ve sklepě mám další prádelnu a hlavně velký prostor.
Děkuji.
Já to viděl v novostavbě udělané normálně ve zděném stole v koupelně s umyvadlem byla takováhle fepol.cz/... trubka pod dlaždičkou a šlo to rovnou do koše na prádlo o patro níž ve sklepě. Fakt zajímavé. V komíně jsem o tom také přemýšlel, ale komín asi nedáte průměr 30cm. Každopádně bych to "vložkoval"asi HT potrubím. Bohužel průměr komína kolem 10-15cm (od oka) je tak max. na spodky, ponožky a tričko, takové kalhoty, mikiny a bundy by už byl problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.