Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylivání garáže(anhydrity)

Od: mildaman* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu-mám garáž 20mˇ,hloubka na beton je 13,5cm,používám jen na osob.auto.Chtěl bych vědět, je-li možné,vylití garáže anhydrity a jaký pochůzí polistyrén (technický postup)-přibližná cena! Dík: Milda*zed*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Anhydrid je do garaze nevhodny. Je vodou nasakavy. A je pomerne mekky. Jako sadra. Vydrolil by se.
Dejte polystyren 150s a na nej kari sit a beton. Betonu tak 8 cm, zbytek EPS. Cena dle toho, kdo vam to bhde delat.
mildaman*
hodnocení

Díky,ale zapoměl jsem dodat,že na povrch chci dát obklad!*zed*

paw*
No ale stejne bych jej tam nedal. Anhydrit se nedava ani do koupelen. Az vam otaje auto a podlaha se naduje, tak uvidite. Proc jej tam vlastne chcete? Je to drazsi a ma horsi vlastnosti nez beton. Jedina vyhoda anhydridu je jeho tepelna vodivist a samonivelace. Ale rovnanym beton dosahnete toho sameho za mensi penize.
pfpetr*
Pokud si to budete dělat sám muze vám anhydrit dost pomoct před následnou pokladkou dlažby ale také se musí vědět jak na to . Je velká spousta podlaharu co to nezvládá po letech. Ideální je položit podlahovy polistyren . Z potřebné finální výšky odectete cca 9cm na beton zbytek polis. Dejte vyztuz stačí levna ideálně 10/10 4mm a nezapomeňte ji vypodlozit ma byt zhruba ve spodní třetině cca 3-4cm nad polisem. Beton použijte co nejmokrejsi ale musí jit hladit ideální je pouzit trubky jako voditka betonem vylit a podle trubek srovnat do lajny případné nedostatky jdou zbrousit druhy den . Výsledek je pak ideální pro dlažbu. Pokud by se drolil většinou nedostatkem cementu je možné pretahnout sterku lepidlem po zaschnuti projet brusem a položit dlažbu. Lepidlo tahat pouze na dlažbu kterou dokážete hned položit netahat moc dopředu rychle zavada a v budoucnu by se odfoukly. Takto mate podlahu v nejvyssi možné kvalitě za par penez. Poslední dobou se dost dělají i jen natery npr firma Caparol ma celkem slušnou nabídku cena začíná nekde 300 za m2
mildaman*
hodnocení

joematrix
hodnocení

0x

Anhydrit nikdy. Nevím o žádné výhodě. Mě dělali v celém baráku betony betonyodjezka.cz/... a jsem naprosto spokojenej. 200 m2 za jeden den, cena daleko menší než anhydrit a rovinatost díky strojnímu hlazení pro dlažbu perfektní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]