Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Jak se používají tyto dva popruhy? Jeden červený, druhý světlý.
děkuji
doplněno 28.02.15 16:21:Máte nějaké odkazy s obrázky, abych věděl jak na to?
V tomto stáří pomůcek v žádném případě nepoužívat, vzhledem ke stáří mohou být i nebezpečné.
Dík za upozornění, mě však nějaká ta případná zlomenina zas tak z míry nevyvede. Nejsem posera
Ten pás mám snad třicet let a používám ho vždy, když jdu pucovat komín na baráku.
Červená část je z nějaké "uměliny", ovšem ta béžová je asi z konopí a tudíž se to musí
skladovat v suchu. Jinak to zpuchří.
Dnešní pásy jsou samozřejmě daleko sofistikovanější a bezpečnější.
Ovšem i ten "starý" Vám může zachránit život.
Tento postroj (opasek) se víc jak 10 let nesmí používat. Navíc toto je max exponát do muzea.
Práce s tímto opaskem nebyla nic pohodlného a spíš se používal pro fixaci pracovní polohy.
Na to se ale asi neptal? Samotného by mě zajímalo jak se to upevňovalo a myslím, že pořád to bylo lepší než nic.
Ten cervenej opasek se dal kolem pasu.
Provaz se prehodil kolem sloupu a pripevnil se k cervenemu opasku na druhem boku cloveka.
Provaz vedl z jednoho boku kolem sloupu k druhemu boku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.