Nejste přihlášen/a.
Co bude z hlediska ztraty(útlumu signálu)lepší.Vícežilový koaxiál(snad bych ho do husího krku nacpal) na připojení sat.a antény poz.vysílání. Nebo jeden koax,(který už v husím krku je)a sloučení a rozbočení sat. a poz. vys.Ted tam mám jeden koaxiál na satelit a kabel UTP(LAN).Chci začít příjímat pozenmí vysílání a tak potřebuji nějak dostat signál k tv.Zkoušel jsem dostat do husího krku ještě jeden koax. ale nepovedlo se.
tak na tohle snad nejlépe odpoví anténář, podle mne jsou 2 možnosti, jedna je sloušení a rozdělení pomocí frekvenčních výhybek , druhá je použít slučovače pro tato pásma určené, tedy ne nějaké ale SAT+ DVB-T..s malým průchozím útlumem, jedním se to sloučí a druhým rozdělí, pokud by to bylo nutné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.