Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vícežilovy koaxial-slučovač,rozbočovač

Od: rad* odpovědí: 4 změna:

Co bude z hlediska ztraty(útlumu signálu)lepší.Vícežilový koaxiál(snad bych ho do husího krku nacpal) na připojení sat.a antény poz.vysílání. Nebo jeden koax,(který už v husím krku je)a sloučení a rozbočení sat. a poz. vys.Ted tam mám jeden koaxiál na satelit a kabel UTP(LAN).Chci začít příjímat pozenmí vysílání a tak potřebuji nějak dostat signál k tv.Zkoušel jsem dostat do husího krku ještě jeden koax. ale nepovedlo se.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

tak na tohle snad nejlépe odpoví anténář, podle mne jsou 2 možnosti, jedna je sloušení a rozdělení pomocí frekvenčních výhybek , druhá je použít slučovače pro tato pásma určené, tedy ne nějaké ale SAT+ DVB-T..s malým průchozím útlumem, jedním se to sloučí a druhým rozdělí, pokud by to bylo nutné...

atysyx9xu
hodnocení

0x

Pouze z hlediska útlumu i konečné kvality signálu budou lepší dva jednotlivé kabely. V ostatních případech určitě TV-SAT slučovač.

doplněno 28.02.15 12:40:

A proč řešíš ten útlum. To máš ten kabel dlouhý více než 50m?

rad*
hodnocení

Jde mi o to,že ty vícežilové koaxialy nebudou asi úplné nizkoutlumove.

hodnocení

0x

Jednoznačně jednožilový koaxiál s kombinací slučovače, rozlučovače a zesilovače signálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]