Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nivelace stare podlahy

Od: mimon odpovědí: 4 změna:

Zdravim ve spolek,

potreboval bych pomoci s vyrovnanim podlahy. Podlaha je kriva, namerili jsme od 1 do 3 cm rozdil. Bourat a betonovat se mi to nechce,beton je OK, ale krivej, jinak je v cajku, na vivelacku je vrstva cca 2 cm moc, takze jedine reseni je asi podlahu zvednout, udelat dreveny rost a pak 2xOSB a laminat. Anhydrit neprichazi v uvahu, protoze to by mi barak asi spadlul na hlavu. Nebo ma nekdo jine reseni? diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunset*
hodnocení

0x

Dnes není nic nemožné, nivelačku 5 - 30 mm jsem zahlédl zde, budou i jiní výrobci:

cemix.cz/...

honzajs122
hodnocení

0x

vyrovnat pomocí Liapor (1-4mm) a na to OSB ...

jar*
hodnocení

0x

Na místa s nerovností rychlobeton C30 od Bralepu. Předtím podlahu napenetrovat - stačí Sokrat, nebo od stejné firmy PE 280. Ihned po vyrovnání podlahy betonem podlahu můžete vystěrkovat samonivelační stěrkou. Odpadá proces vysychání podkladu. Rychlá a celkem cenově dostupná varianta. Pokud to nestihnete v jednom dni, je nutné beton znovu napenetrovat a poté nalít stěrku. Není nutné zvedat podlahu a je to určitě rychlejší a levnější řešení. Podlaha bude pak vhodná pro jakoukoliv jinou krytinu.

minon
hodnocení

at pocitam jak pocitam, dreveny rost a 2xOSB vyjde o dosti levneji, musel bych tam toho betonu nacakat aspon vrstvu 30 mm :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak betonovat podlahu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]