Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasič kouře nebo oxidu uhelnateho

Od: sklar® odpovědí: 4 změna:

dobry vecer,mam nejaky hlasič s alarmem ktery reaguje na kouř. na prach pri broušeni. a dneska me to hlasalo taky a myslim ze to pipalo ze tam jsem mel oxid uhelnaty,je to hlasič na vsechno nebo mam koupit novy hlasač co2? myslim ze me utika zpet spplodiny kde je cerna rula a koleno .dole, muzu to dookola zalepit kamnarskym tmelem a nebo to utesnit zaruvzdornym provazem,, dekuji za radu,,

doplněno 12.03.15 06:30:

kourovou rouru jsem opravil a koupil digitalni měřak oxidi uhelnateho..

Hlasič kouře nebo oxidu uhelnateho
Hlasič kouře nebo oxidu uhelnateho #2
Hlasič kouře nebo oxidu uhelnateho #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrn*
hodnocení

4x

Podle fotky jde o autonomní hlásič požáru bez detekce teploty, tento reaguje pouze na kouř. Spustil, protože (pokud jsem dobře pochopil) byl v místnosti prach.

Jinak detektor CO určitě doporučuji zakoupit, může vám zachránit život. Volil bych detektory s displejem a životností 7-10 let.

Petr

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A od čeho máš ten odtah? Má to dostatečný tah? Není nějak zanešený? Co je pod tou černou přírubou?

hodnocení

0x
Vyobrazený hasič podle mě neumí detekci CO ty mají displej a jsou třikrát dražší.
doplněno 03.03.15 06:51: Tak v tom případě teda ne třikrát ale víc než desetkrát :-D Ten detektor kouře na snímku prodával lídl za 80 kč.
petrn*

S displejem jsou o něco dražší, ale rozhodně né třikrát. Za sebe bych doporučil značku Kidde. Např. detektor bez displeje cca 1000 Kč, s displejem cca 1200 Kč.

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]