Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám vysavač Dyson a protože mám doma koberce a pejska s kočičkou, mám v kobercích chlupy. Koupila jsem si tedy podlahový turbokartáč, který má štětiny a rotuje a chlupy z koberců vyčistí. Nástavec nebyl zrovna levný a mně se zdá, že funguje nějak divně. Dříve jsem měla Elektrolux a tam jsem také dokupovala ten nástavec s rotačním kartáčem, ale ten měl svůj elektrický pohon, kdežto tento žádný pohon nemá. A když vysávám, tak se místy rotace zpomaluje. Co vlastně pohání ten "turbokartáč"? Vzduch, nebo na jakém principu to pracuje. Já totiž nevím, jestli ho mám reklamovat. dříve jsem byla zvyklá, že se prostě kartáč pořád točil stejně. U tohoto je to úplně jiné. Nechápu, proč se chvílemi točí jako ďábel, a místy se zpomalí a zase zrychlí. Jestli to není vada výrobku. Děkuji.
Máme sice jiný vysavač, ale stejný problém. Dříve jsme také měli Elekrtolux, kartáč měl elektrický pohon a pracoval perfektně. Teď máme vysavač s kartáčem poháněným vzduchem a ten pracuje značně nepravitelně. Chce to čistit osu kartáče a při vysávání na hubici netlačit.
Aha, tak v tom to asi bude. Já byla teda hodně nemile překvapená, protože jsem byla zvyklá na ten Elektrolux a ten šlapal perfektně. A vzhledem k ceně tohoto vysavače, jsem předpokládala, že bude daleko lepší než ten Elektrolux. Ale zase nemám problém s pytlíky, jednoduše vysypu do popelnice a výkon je také vyšší. Jen ten kartáč se mi teda zdá hodně předražený, 2.230 Kč za kartáč, který tak divně funguje, se mi zdá teda hodně drahá sranda. Jsem docela zklamaná.
podívejte ta cena výrobků bude tak dlouho vysoká, dokud budou lidi ochotni za toto ji dávat. Výrobní cena turbokartáče na vzduch je asi na 1/5 jeho konečné ceny. Za Vámi uvedenou cenu kartáče seženete kvalitní nový vysavač.
Miramira, to máte pravdu, ale já jsem za ten vysavač dala před pěti lety víc jak 12 tisíc a koupila jsem si ho proto, že je vysoce kvalitní, výkonný a má systém Root Cyklone. Opravdu se tento vysavač nedá srovnat s žádným, který jsem měla předtím. Sousedka má Etu, docela dobrý vysavač. Když jsem tento přinesla, tak mi také říkala, že to je zbytečně drahý přístroj. Jenomže já ho už měla vyzkoušený a viděla jsem, že jsem neprohloupila. Řekla jsem jí, ať si teda doma vysaje koberec tím svým a hned potom to ještě přejedeme tím mým. Přála bych Vám vidět, co prachu bylo v nádrži. Takže já bych nový a jiný vysavač už nechtěla.
A ty chlupy jsem vysála i bez toho rotačního kartáče, ale dalo to větší práci a musela jsem vysávat déle. Chtěla jsem si usnadnit práci a tak jsem si ten turbokartáč koupila. Také jsem nebyla nadšená tou cenou, ale ze zkušeností vím, že když máte drahý přístroj, nebo drahé auto, tak jsou i náhradní díly drahé. To se nedá nic dělat. A Rumicek mi poradil dobře.Já měla ve zvyku na tu hubici dost tlačit a to u toho kartáče opravdu nemusím a hlavně nemám. Už jsem to vyzkoušela a když se s tím správně zachází, tak funguje jak má. A mohu říci, že se mu ten Elektrolux nevyrovná. Tam byl ten nástavec s vlastním motorem hodně těžký a neodvedl tak dokonalou práci. Od včerejška mohu opravdu porovnat. Já s tím prostě neuměla zacházet a měla jsem obavy, že je vadný.
Také jsme měli problémy s odstraňováním psích chlupů a dívčích vlasů z koberců a tak jsme zakoupili " Bezdrátový elektrický mop SWIVEL SWEEPER MAX za 659,-Kč na xdomacnost.cz. Chlupy a vlasy sbírá bezvadně, jen akumulátor je malý a dlouho nevydrží dodávat potřebné napětí - musí se tak po 15 minutách dát zase dobít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.