Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posuvné nebo skládané dveře

Od: radečka* odpovědí: 7 změna:
Mohl by mi někdo poradit nějakou solidní firmu z okolí Ostravy,která mi udělá supr posuvné nebo skládané dveře?Děkuji za radu i názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejprve upřesni k čemu ty dveře budou-k lince,skřínim,dveřim nebo předělení prostoru,dřevěný nebo kovový atd.
radečka*
hodnocení

Vysvětlím.Mám malinkatou ložnici a v ní velikou postel,tudíž normální obyčejné dveře neotevřu.Chci prostě jen dveře.Takže nejlépe dřevěné a výsuvné nebo skládané.Radka

Plastový dveře v různejch dezainech sa daj koupit v hobbymarketech celkem lacině a sou většinou dělaný na normalizovaný otvory.Daj se taky objednat u výrobců plastovejch oken atp.ale je to dražší.A nebo si je můžeš nechat vyrobit na míru a to je nejdražší-firmy v Ostravě:

search.centrum.cz/...

radečka*
hodnocení

Díky za radu,plastové dveře nechci,ty jsem zrušila,protože to je nanic.Ale našla jsem řešení,prostě jsem si našla stolaře a ten je ochoten mi je udělat /ještě je to kamarád/takže doufám,že budu mít dveře,jaké potřebuji.Děkuji moc za pomoc.Radka
al bunda*
No reklama je to hezky udělaná,jen sem tam nenašel to co se původně hledalo:posuvný nebo skládací dveře.Garážový vrata nebo vjezdová brána tu ložničku asi neřešej.Nebo sem se špatně díval?:)
al bunda*

Aha. Asi bude třeba poslat prostřednictvím stránek poptávku. Dodávají totiž i sprchové boxy a shrnovací plastové dveře.
Máš pravdu, na webu jsem to taky nenašel, ale protože s tou firmou spolupracuji, vím.
Rozhodnutí je na tazateli.
Hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]