Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovová garnýž

Od: robca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně kovových garnýží. Vím, že na internetu je o nich hodně stránek, ale radši bych si nechal poradit. Měl jsem od firmy Hebr, ale moc spokojený nejsem - konzole mi přijdou křehké. 1 mi praskla, je to kdoví z jaké slitiny. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

musí to být garnýž? nestačí ti lanko? Ikea...

robca*
hodnocení

Ne, chceme kovovou garnýž.

111®

a ty konzole se nedají udělat ručně nové? ze železa?

robca*
hodnocení

Ručně ji já neudělám,.Objednal jsem druhou. Chceme prostě dobrou dvouřadou kovovou garnýž, to je vše, rači i něco připlatím. Samozřejmě ne za 4,5 tis.

hodnocení

0x

Jak dlouhá by měla být?

doplněno 24.02.15 08:29:

Ptám se proto, protože se dělají jen do určité délky. Pak se prověšují a je potřebný držák doprostřed.

robca*
hodnocení

Konzole máme 3, aby se garnýž neprověšovala. Myslím, že od délky 2 m musí být konzole 3.

hodnocení

0x

zkuste se podívat na systém KVARTAL, je pro jeden a tři závěsy, loni na podzim jsem jej montoval, funguje bezvadně, závěs /záclonu/ je možno přetáhnot až ke kraji - k zarážce, nespadne, závěsu v pohybu nevadí žádný držák (vše je možno vidět po stažení "Návod na montáž"

ikea.com/...

systém kolejnic

ikea.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]