Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tekutá tapeta

Od: shermen odpovědí: 6 změna:

Nemáte někdo zkušenost s touto tapetou?

tekute-tapety.cz/...

Slyším na to samou chválu,tak o tom uvažuji dát ji na severní stranu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

poradte.cz/... Když poklikáte v archivu, najdete více diskuzí :-D

shermen
hodnocení

Ale tato je na jiné technologii.Nenáší se válečkem ale natahuje se hladítkem.

pohanka*

Obě možnosti nanášení jsou možné, záleží, na co si troufnete. Válečkem podle mého o trochu lehčí, ale záleží na grifu, někomu může vyhovovat hladítko. Každý si musí vyzkoušet a rozhodnout sám. Není to žádná složitá věc. Nezapomeňte odstranit starou malbu a napenetrovat.

lucies22
hodnocení

0x

Tak jestli jsem to dobře pochopila, je to něco jako textilní tapeta, s tou se přiznám nemám moc dobrou zkušenost... Je pravda že jsme si vybrali kontrastně tmavou a svtělou, ale ta světlá se docela špiní a údržba není nic moc. To mne nedávno zaujala tato tapeta: bydleni-interier.cz/...

pohanka*

To vypadá zajímavě, snad ty novinky nebudou moc drahé.

Špinění : Jinak záleží, kde máte máte ty textilní tapety, na jakém exponovaném místě. Jak se Vás doma moc práší. Já mám štěstí, že nemám doma žádný prach. Možná, že je to tím, že nemám doma krb, digestoř a momentálně ani zvířátko.

hodnocení

0x

Asi si nerozumíme. Tazatel se ptá na úpravu zdí místo malby. V pytlících se koupí taková jako drť (papírová, textilní nebo jaká), která se rozmočí a nanese v tenké vrstvičce na zeď. Něco jako "fajnová" omítka. Když to časem přestane člověka bavit, seškrábne se, rozmočí, může se přibarvit a znovu použít. Říká se jí mokrá tapeta. ;) Vy asi máte na mysli tapetu na metry, která se kupuje v rolích. :) Kdysi jsem měla, mnoho let, velkou předsíň vytapetovanou bavlněnou látkou. Čas od času jsem ji vyluxovala a byla krásná stále. Pak jsem si koupila štěně a to objevilo dole, u země, nitku a za tu nitku tahalo tak dlouho, až do půl zdi tapetu odtrhlo. Přilepila jsem znovu, ale byl to marný boj a nuda štěněte veliká. Servalo látku znovu a tak jsme si uvědomili, že už látku máme okoukanou a šla dolů celá. To bylo ale v době, kdy metr látky 90 cm šíře, stál nějakých 15 20 kč. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]