Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo zkušenost s touto tapetou?
Slyším na to samou chválu,tak o tom uvažuji dát ji na severní stranu.
Tak jestli jsem to dobře pochopila, je to něco jako textilní tapeta, s tou se přiznám nemám moc dobrou zkušenost... Je pravda že jsme si vybrali kontrastně tmavou a svtělou, ale ta světlá se docela špiní a údržba není nic moc. To mne nedávno zaujala tato tapeta: bydleni-interier.cz/...
Asi si nerozumíme. Tazatel se ptá na úpravu zdí místo malby. V pytlících se koupí taková jako drť (papírová, textilní nebo jaká), která se rozmočí a nanese v tenké vrstvičce na zeď. Něco jako "fajnová" omítka. Když to časem přestane člověka bavit, seškrábne se, rozmočí, může se přibarvit a znovu použít. Říká se jí mokrá tapeta. Vy asi máte na mysli tapetu na metry, která se kupuje v rolích.
Kdysi jsem měla, mnoho let, velkou předsíň vytapetovanou bavlněnou látkou. Čas od času jsem ji vyluxovala a byla krásná stále. Pak jsem si koupila štěně a to objevilo dole, u země, nitku a za tu nitku tahalo tak dlouho, až do půl zdi tapetu odtrhlo. Přilepila jsem znovu, ale byl to marný boj a nuda štěněte veliká. Servalo látku znovu a tak jsme si uvědomili, že už látku máme okoukanou a šla dolů celá. To bylo ale v době, kdy metr látky 90 cm šíře, stál nějakých 15 20 kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.