Nejste přihlášen/a.
V době mé nepřítomnosti ( klíč jsem dala sousedovi) se u nás v domě vyměňovali okna a u mě zazdívali původní dveře v předsíni a jejich práce je nekvalitní,takže jsem se rozhodna mírně obrousit a zatapetovat předsínˇ.Jelikož zakázka je nezajímavá pro odborníka,musím si s tím poradit sama.
Chtěla bych to mít skoro jako od profíků a ptám se jestli existují nějaké zapravovací lišty jak vertikální,tak horizontální.
Atlasko, takhle jsem se trápila s omítkou kolem nových oken. Dopadlo to dost zoufale, ikdyž jsem hodně zručná a spoustu prací jsem si v bytě dělala vždycky sama. Na tom okně jsem se ale hodně natrápila výsledek je fůůůůj! Mnohem později mi došlo, že jsem to měla reklamovat a trvat na nápravě. Nějaký Pat, kterému jsem to nějakou formou zaplatila, to odflákl a já se na to budu dívat celý život! Takže, netrapte se s něčím, kdo tohle umí mnohem lépe, levněji a rychleji než vy. Reklamujte!
Přesně tak,oni si myslí,že jsou spasitelé,když vymění stará okna za nová,to však neznamená,že mohou vše dokola poničit...a to nemluvím o skrnkách na skle,které nemizí ničím,bylo to reklamováno oni přišli a omívali to nějakýcm speciélním roztokem a žádné zlepšení,srazili cenu,ale zrnitost zůstala,je rekonstrukce ke zlepšení stavu a člověk se musí na koukat na zmetky...tak to je boj ...hmm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.