Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mohl byste mi někdo prosím poradit jak nejlépe dřevěné příčky 60x40mm délky 60 cm připevnit ke zdi? Budou sloužit jako nosná konstrukce pro sádrokarton při "zazdívání" průchodu.
Předem moc díky.
no nerad to rikam, ale vidim to spatne, kdyz jste schopny napsat toto: "Každopádně bych moc ocenil typ vrutu schopný udržet pohromadě cihlu a dřevo:?". Kdyz date par kil remeslnikovi tak vas neubyde
No jsem skolou docela dost vytizeny student, takze par kil je pro me zatim pomerne hodne. A ano s praci takoveho typu nemam doposud vlastne zadne zkusenosti, kazdopadne jednodussi prace jako zminene "zazdivani", mi prijde hlavne jako vec, kterou by mel do zivota umet kazdy chlap a rad bych se taky neco priucil i z tohohle oboru. Nehlede na to, ze takovych praci bude urcite potreba vic, a to uz pak v radech par kil urcite neni
. Kazdopadne radsi bude pokladat pro Vas banalni nebo hloupe otazky nez koupit neco, co nakonec nepujde pouzit. Z internetoveho studia jsem zatim pochopil, ze pro mne asi bude nejjednodussi pouzit turbosroub.
Nepoužívejte dřevěné hranoly, ale normální pozinkovaný profil pro sdk.
Bude se Vám stím mnohem lépe dělat.
Nicméně ve Vašem minulém dotazu Vám někdo radil využít tento prostor jako vestavěnou skříň. Nic lepšího nevymyslíte.
Vyrob "žebříček" o 4 mm menší otvoru,vlož tam a okolo zapěň.Pak už můřeš šroubovat sádroš.
JABRAKA
ja ty dvirka nevyrabel, ale to je predpokladam patrne z mych predeslych prispevku :D, ale vedle jsou mnohem vetsi, tak jim to asi prislo zbytecne delat vetsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.