Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace příček

Od: ironhide* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

Mohl byste mi někdo prosím poradit jak nejlépe dřevěné příčky 60x40mm délky 60 cm připevnit ke zdi? Budou sloužit jako nosná konstrukce pro sádrokarton při "zazdívání" průchodu.

Předem moc díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

no nerad to rikam, ale vidim to spatne, kdyz jste schopny napsat toto: "Každopádně bych moc ocenil typ vrutu schopný udržet pohromadě cihlu a dřevo:?". Kdyz date par kil remeslnikovi tak vas neubyde :)

ironhide*
hodnocení

No jsem skolou docela dost vytizeny student, takze par kil je pro me zatim pomerne hodne:(. A ano s praci takoveho typu nemam doposud vlastne zadne zkusenosti, kazdopadne jednodussi prace jako zminene "zazdivani", mi prijde hlavne jako vec, kterou by mel do zivota umet kazdy chlap a rad bych se taky neco priucil i z tohohle oboru. Nehlede na to, ze takovych praci bude urcite potreba vic, a to uz pak v radech par kil urcite neni:). Kazdopadne radsi bude pokladat pro Vas banalni nebo hloupe otazky nez koupit neco, co nakonec nepujde pouzit. Z internetoveho studia jsem zatim pochopil, ze pro mne asi bude nejjednodussi pouzit turbosroub.

hodnocení

1x

Nepoužívejte dřevěné hranoly, ale normální pozinkovaný profil pro sdk.

Bude se Vám stím mnohem lépe dělat.

Nicméně ve Vašem minulém dotazu Vám někdo radil využít tento prostor jako vestavěnou skříň. Nic lepšího nevymyslíte.

repkin*

Já jsem takhle využil zazděné dveře v kuchyní jako skříň na potraviny a zásoby.

ironhide*
hodnocení

Skříň dělat nechci, kvůli horší zvukové izolaci, každopádně děkuji moc za ten pozinkovaný profil, snad se mi někde podaří najít postup jak s tím pracovat :), kdyby se mi to náhodou nepodařilo, moc by mi pomohl nějaký komentář k těm vrutům

jabraka*
hodnocení

0x

Vyrob "žebříček" o 4 mm menší otvoru,vlož tam a okolo zapěň.Pak už můřeš šroubovat sádroš.

JABRAKA

ironhide*
hodnocení

Jsem zelenáč, tak teď úplně moc nechápu, pokud by to bylo možný trochu víc polopatisticky:)? Každopádně bych moc ocenil typ vrutu schopný udržet pohromadě cihlu a dřevo:? Popřípadě bude nutná hmoždinka?

hodnocení

0x

proc mate tak mrnave ty drivka?

ironhide*
hodnocení

ja ty dvirka nevyrabel, ale to je predpokladam patrne z mych predeslych prispevku :D, ale vedle jsou mnohem vetsi, tak jim to asi prislo zbytecne delat vetsi:)

utopte ty dřívka smerem dovnitr o tloustku sadrose,prisroubujte sadros a pretahnete sadrou.myslim ze v tomhle pripade vam to bude stacit a zbytek diskuze muzeme probirat zenske.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]