Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nenapouští vodu

Od: jimi* odpovědí: 5 změna:

Myčka Elektrolux 6241 po vyčištění přípravkem na myčky nenapouští vodu. Všechno co se týče vody odtok i přivod jsem zkontroloval a zkoušel jsem trochu vody nalet ručně a myčka vodu vypustila,takže jen nenapouští.Ukazuje chybu i30 a i10.Co ještě zkontrolovat,nevyznate se někdo v tom.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chybové hlášení 10: Kohoutek je ucpaný vodním kamenem, je zablokovaný, je uzavřený, je ucpaný filtr v přívodní hadici,filtr na dně myčky je ucpaný.

Chybové hlášení 30: Odpadní hadice není správně nainstalovaná, systém ochrany proti úniku vody byl aktivován.

jimi*
hodnocení

Děkují moc všem rádcům za jejích snahu poradit, ale po vyzkoušení všech rad i zkušenosti si z myčkou poradí a to doufám jen servisní technik.

doplněno 22.02.15 16:27:

Po obědě mi to nedalo a ještě jsem ji znovu zapnul a naskočila a celý cyklus projela...snad už dá pokoj.

hodnocení

2x

můžete ji zkusit vytáhnout a ponahýbat všemi směry popř.nechat vysušit-někdy to pomáhá

Častou příčinou zmíněné chybové hlášky bývá čidlo úniku vody systému aquastop. Na dolním deklu je plovák s mikrospínačem. Když tam jakkoli nateče voda tak ten mikrospínač vypne přívod vody.

Ti co s myčkou s možností jen tak trochu zahýbali si už myčku párkrát zničili...i když Elux má elektroniku naštěstí nehoře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma myčka nenapouští vodu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]