Nejste přihlášen/a.
Já se domnívám, že nejspíš na Krajském úřadě, odboru životního prostředí a zemědělství. Koukala jsem namátkově na jedné stránky a tak soudím podle toho. verejna-sprava.kr-moravsk/... Navíc ještě nedávno podle mé praxe KÚ přiděloval dotace na zpracování lesních hospodářských plánů i na hospodaření v lesích podle vyhlášených kritérií. Takže koukněte na stránky KÚ ve Vašem regionu a nebo pošlete na KÚ email. Měla by to být otázka pár dnů - alespoň doufám.
Jinak pane Ladislave, je to už hodně dlouho, co byly okresní úřady zrušeny. Jejich povinnosti a pravomoci převzaly obce a právě krajské úřady. Ale nemyslím si, že to snížilo výdaje na státní správu a samosprávu a nebo alespoň přiblížilo tyto instituce blíž k občanům. To určitě ne a jistě nepřeháním. :D
musim vam zdelit ze jsem kousek od Klatov a co mame okresni mesto Klatovy tak tam je to na mestskym urade kde jsem byl a po te ze to mam les na hranici tak jsem musel do Horaždovic ktery neni okresni mesto a spada pod okres Klatovy na odbor zivotniho prostredi a je to 14 dni a jeste proc sem tam byl protoze mi nekdo vyvazel ze sousedniho lesa pres muj drevo tak sem si rikal ze deditstvi je hezky ale starost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.