Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde získat výpis z lesního hosp. plánu?

Od: manu* odpovědí: 6 změna:

... nevíte někdo? Na katastrálním úřadu? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

ziskate ho na odboru životnim prostredi kde je evidence i lesu a jejich majitele a nachazi se na kazdem vetsim mestskym urade nebo okresnim urade

lidka*
hodnocení

0x

Já se domnívám, že nejspíš na Krajském úřadě, odboru životního prostředí a zemědělství. Koukala jsem namátkově na jedné stránky a tak soudím podle toho. verejna-sprava.kr-moravsk/... Navíc ještě nedávno podle mé praxe KÚ přiděloval dotace na zpracování lesních hospodářských plánů i na hospodaření v lesích podle vyhlášených kritérií. Takže koukněte na stránky KÚ ve Vašem regionu a nebo pošlete na KÚ email. Měla by to být otázka pár dnů - alespoň doufám. *klik*

Jinak pane Ladislave, je to už hodně dlouho, co byly okresní úřady zrušeny. Jejich povinnosti a pravomoci převzaly obce a právě krajské úřady. Ale nemyslím si, že to snížilo výdaje na státní správu a samosprávu a nebo alespoň přiblížilo tyto instituce blíž k občanům. *stop* To určitě ne a jistě nepřeháním. :D

ladislavtikal*

musim vam zdelit ze jsem kousek od Klatov a co mame okresni mesto Klatovy tak tam je to na mestskym urade kde jsem byl a po te ze to mam les na hranici tak jsem musel do Horaždovic ktery neni okresni mesto a spada pod okres Klatovy na odbor zivotniho prostredi a je to 14 dni a jeste proc sem tam byl protoze mi nekdo vyvazel ze sousedniho lesa pres muj drevo tak sem si rikal ze deditstvi je hezky ale starost

lidka*

Ano, to Vám věřím. Dneska už to nejsou okresní úřady, ale městské úřady s rozšířenou působností a pověřené úřady. A lítáte po úřadech od jednoho k druhému. A samozřejmě úředníků navíc přibylo, za to dám krk! ;) Tak si toho lesa užijte, alespoň na relaxaci a na houby! :)

manu*
hodnocení

Díky všem, že jste mě nasměrovali.

hodnocení

0x
Taky ho bude mít revírník nebo polesný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]