Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli by zde nebyl někdo, kdo by mi mohl doporučit dobrého elektrikáře z Jirkova nebo Chomutova. Na internetu je jich dost, ale raději bych chtěl někoho na doporučení.
Odešli mi světla v koupelně a problém je v tom, že mám snížený strop a nedá se tam nijak dostat. Když jsem byt kupoval, vůbec jsem si neuvědomil, že tam není žádný přístup, teď jsem z toho na prášky, protože se bojím, že ten snížený strop budeme muset strhnout, takže by byl dobrý asi elektrikář, který zvládni "zednické" práce.
máte asi použitá podhledová svítidla, ty se dají vytáhnout směrem dolů a opravit, vyměnit, vyměnit žárovky; pokud uděláte foto stropu s osvětlením...asi půjde poradit konkrétněji ...mezi podhledem a původním stropem je mezera a v ní vede kabeláž...dá se natáhnout i nová bez kabeláž demontáže stropu...
doplněno 17.02.15 08:37: oprava...dá se natáhnout i nová kabeláž bez demontáže stropu...Právě, že žárovky jsem vyměnil všechny, dokonce i vypínač, protože světla problikávala a až když se zahřáli, tak to bylo ok. Dnes ráno v pohodě a najednou nic.
Vše to začalo tím jak nás totálně vytopila sousedka. Voda tekla skrze světla, ty jsou teď i narezlá, prostě bomba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.