Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrikář Chomutov, Jirkov

Od: patriksp odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat jestli by zde nebyl někdo, kdo by mi mohl doporučit dobrého elektrikáře z Jirkova nebo Chomutova. Na internetu je jich dost, ale raději bych chtěl někoho na doporučení.

Odešli mi světla v koupelně a problém je v tom, že mám snížený strop a nedá se tam nijak dostat. Když jsem byt kupoval, vůbec jsem si neuvědomil, že tam není žádný přístup, teď jsem z toho na prášky, protože se bojím, že ten snížený strop budeme muset strhnout, takže by byl dobrý asi elektrikář, který zvládni "zednické" práce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máte asi použitá podhledová svítidla, ty se dají vytáhnout směrem dolů a opravit, vyměnit, vyměnit žárovky; pokud uděláte foto stropu s osvětlením...asi půjde poradit konkrétněji ...mezi podhledem a původním stropem je mezera a v ní vede kabeláž...dá se natáhnout i nová bez kabeláž demontáže stropu...

doplněno 17.02.15 08:37: oprava...dá se natáhnout i nová kabeláž bez demontáže stropu...
patrikspp
hodnocení

Právě, že žárovky jsem vyměnil všechny, dokonce i vypínač, protože světla problikávala a až když se zahřáli, tak to bylo ok. Dnes ráno v pohodě a najednou nic.

Vše to začalo tím jak nás totálně vytopila sousedka. Voda tekla skrze světla, ty jsou teď i narezlá, prostě bomba.

djpatrick.rajce.idnes.cz/...

žárovky jsou na jaké napětí? 230V? 12V? pokud na 12V, bude tam ještě zdroj 230/12V, asi někde položen na podhledu, ten může být taky zalitý vodou...vypadá to na sádrokarton, v nejhorším případě otvor, ktarý se následně zadělá...

vera*
hodnocení

0x

Dobrý den.Zkuste pana Staňka.Je z Jirkova a dělá i revize elektřiny.Tel.602553416.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]