Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit zateplení podkroví?

Od: rapo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych poprosit zkušenější stavebníky o radu ohledně podkroví a parotěsné fólie. Momentálně jsem ve fázi, kde montuji v podkroví konstrukci a podkostrukci (podkonstrukci v rovné části stropu)pro SDK. Momentální skladba je: 16cm vata mezi krokve, 14cm vaty pod krokve, CD profil, na něj parotěsná fólie Juta 150 Reflex. Na šikmé čísti střechy půjde SDK přímo na CD profil s parotěsnou fólií (podlepím to páskou k tomu určenou). Nyní se mi jedná o to, že nosné zdí a příčky mi parotěsnou fólii rozdělí. A v prostoru na příčkou nebo nad nsnou zdí bude izolace bez parotěsné fólie. Je to takto možné realizovat, případně jak by se to dalo vyřešit? Za odpověď předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

rapo, neřešili jsme toto dnes, nebo včera?

Můžete folii dát přes příčku? Můžeme to řešit po skype?

opravdu jsou příčky nosné?

doplněno 19.02.15 09:09:

OK večer vyřešíme detaily...

rapo
hodnocení

Dobeý den, ano řešili, ale na jiném servru. V podkroví josu nosné zdi a nenosné příčky. Skype není problém. Kontakt na můj skype je RadekP.

joudic*
hodnocení

0x

neumim si to moc predstavit, na co se ptate, ale pricky (UW profily) by se podle me v tomto pripade mely montovat az na zhotovene celistve zatepleni

rapo
hodnocení

Dobrý den, děkuji za reakci. Přikládám pro lepší pochopení problému několik fotorafií.
1.)Na tomto obrázku je vidět kde končí nosná zeď (musela se vyzdít do takového výšky, leží na ní ocelový profil vaznice. První vrstva vaty (16cm) leží již na nosné zdi). V místnostech budu dávat další 2 vrstvy - tj.14cm mezi + 5cm pod kleštiny).
2. a 3 )Takto to vychází v šikmé části střechy - opět první vrstva vaty končí na nosné zdi.

Jak vyřešit zateplení podkroví?
Jak vyřešit zateplení podkroví? #2
Jak vyřešit zateplení podkroví? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]