Nejste přihlášen/a.
Máme obloženou kuchyň.Chtěla bych myčku a tak prosím,jak by se dala připojit,aby se nemusely dělat velké úpravy.
Myčka potřebuje připojení k síti 230V - což řeší dostatečně dimenzovaná zásuvka (myslím tím jistič) dále přívod vody - ten se dá zpravidla vytáhnout z roháčku pro dřezovou baterii - tedy pokud nemáte nástěnnou. A pak už jen odvod použité vody - to se připojí ke dřezovému sifonu, pokud ten Váš přípoj nemá, dá se za pár korun takový sifon koupit. Takže by to neměl být až takový problém, mnohdy však bývá docela boj zapasovat myčku do nábytku, když se ,,milostivá´´ po dokončení nové linky rozhodne, že by chtěla ještě myčku.
V kuchyni mám i myčku i pračku. Myčku mám napojenou na teplou vodu a pračku na studenou. Oba ventily mám za vodovodní baterií. Odpady jsou v dřezovém sifonu. Jestli máte elektrickou troubu, pak i jištění máte dostatečné. Asi byste se neptala, kdybyste měla doma šikovného mužského, proto si myslím, že je potřeba přivolat instalatera, který zkoukne, navrhne řešení a cenu. Ventil, sifon, případně hadice koupí levněji, bez daně. A vaší povinností bude jen uvařit kafe a vytáhnout peněženku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.