Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název nastavitelného kování dle obrázku

Od: petrad* odpovědí: 7 změna:

Prosím a žádám o radu. Potřebujeme sehnat či koupit toto kování k výrobě zábrany na postel, ale nevíme název. Neznáte někdo? Je nastavitelné s gumovým válečkem uprostřed. Viz foto, díky ;)

Název nastavitelného kování dle obrázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

1x

Asi mám špatné brejle... nebo jsem už fakt slepý.

Z toho pidiobrázku moc chytrý nejsem. *nevi*

Tak tady to máš zvětšené.

(zabrana-k-detske-posteli-prenosna-univerzalni-masiv-buk)

Název nastavitelného kování dle obrázku #2
2kedar*

Ja tááák... Tuž to bych zrobil z flahajzu a jako tu rozpěrku bych fiknul kusek třiosminky, či jakesik trubky z plastyku.

Stači ta šeda na vodu. Enem bacha na ty šrubky, ať tam moc nepřečnivaju, bo by se kdosik mohl o to dokaličiť.

petrad*
hodnocení

Už jsem šla dávat větší obrázek ... takže díky ;) Už jsem zkoušela různé názvy při vyhledávání ale nic ... manžel je truhlář a chceme si tuto zábranu na postel vyrobit sami, ale s tímto kováním se ještě nesetkal takže hledáme.

Jsme na tom stejně. I já vidím, že nic nevidím. Tím pádem těžko něco poradit.

hodnocení

0x

Kousek pasoviny a trubicku jako rozperku. Po pravde tato zabrana z ikea stoji pomerne malo, takze jestli nemate material doma, asi by jsem to koupil.

deti.bazos.cz/...

Cena 200 KC

petrad*
hodnocení

Materiál máme, potřebujeme pouze kování, ale bez názvu jej těžko najdu ... ale i tak děkuju za názory ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]