Nejste přihlášen/a.
Znáte někdo kondenzační kotle Viadrus Naos? O jak kvalitní kotle se jedná? Přijde mi až podezřele levný, takže mě zajímá, zda je spolehlivý a kvalitní. Jaký je ve srovnání s kondenzačními kotli Baxi? Preferuji variantu s průtokovým ohřevem vody.
Díky.
No vhledem k tomu, že kotel byl jako novinka oficiálně představen do nabídky Viadrusu v říjnu 2013, 3 měsíce probíhaly školení servisních firem (=montážníků, t.z. hlavního distribučního kanálu), a než se našli první odvážlivci na koupi/nějaký čas do instalace apod.v průběhu 2014, tak reálných referencí bude asi jako šafránu, resp. o živostnosti nad 2 roky ani žádné reference neexistují... Ale zase negativní reference uživatelů by se asi po netu někde objevily, takže asi budou kotle zatím v cajku, spokojení uživatelé o sobě tak nedávají vědět jako nespokojení.
Právě nejsem schopný pořádné recenze najít - vím, že se jedná o relativně novinku. Přiznám se, že mě láká to, že jde o český výrobek (stavěli kvůli tomuto kotli dokonce fungl novou výrobní linku) a poskytují záruku 6 let! Podle mě by takto dlouhou záruku nedali, pokud by si nebyli jisti, že jde o solidní kvalitu.
Navíc, i když jde o kondenzační kotel, tak je poměrně levný - cca 25 000 Kč, což je ve srovnání s dalšími kotli solidní úspora a blíží se cenově spíše klasickým kotlům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.