Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do ohřívače nejde elektřina

Od: alim* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, mám ohřívač vody na 5l pod kuch.linkou; 2 dny fungoval, ohříval vodu, tak jak měl. Dnes při puštění vody došlo k odsání vody a za chvilku voda tekla, ale jen vlahá. Elektřina je v pořádku, jen nejde do ohřívače. Na vyhození je asi času dost. Máte nějakou radu? Díky Míla

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jelikož může být závad nespočet, nedá se říci je tohle a opravíš to takhle.
Prostě bez měření není vědění.
alim*
hodnocení

díky, v sobotu snad někdo přijede a změří to ...

hodnocení

0x

Zkoušel jste otočit termostatem?

alim*
hodnocení

termostatem jsem otáčela, ele do ohřívače jde, ale voda se neohřívá, už není v záruce, je to Tatramat

111®
hodnocení

0x

jak to myslíte, elektřina je v pořádku, jen nejde do ohřívače? jak je ten ohřívač zapojen , do zásuvky,nebo na pevno, v krabici nebo na zásuvce elektrika je? a ohřívač neohřívá? je to průtoláč? klidně mohlo odejít topení...pokud je to průtokáč, jaký má výkon? je správně jiště?

111@ průtokáč to asi nebude , píše 5l

dam*

Tepelná pojistka?

111®

jsem se asi nevyjádřil přesně,beztlaký...ale mojl by sem alespoň napsat jestli je to Dražice, nebo typ. koukl jsem na Dražice atam je 5l beztlaký , atenmá nevratnou tepelnou pojistku, ale jelikož se tazatel neangažuje, nebude to asi akutní...

alim*
hodnocení

elek do ohřívače jde, je zapojen do zásuvky - z ohřívače vede přípojka na zasunutí, výkon neznám, to bych musela odmontovat - jedině až v sobotu ... díky

alim*
hodnocení

na nádrži je šňůra do ele, ta tam jde, to je ověřené; výkon neznám - až v sobotu, musí mi to někdo odmontovat z linky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]