Nejste přihlášen/a.
Musím se pochlubit, že mám za sebou rekonstrukci dvou umakartových koupelen, ač jsem elektrikář. Vůbec nejzákladnější čin jest natřít umakart tzv. adhezním můstkem. Chystám se na další koupelnu a koukám, jak co nejvíc ušetřit. Napadlo mne tedy si adhesní můstek "vyrobit" sám a to tak, že jsem smíchal pytlované lepidlo na dlažbu s neředěnou stavební disperzí. (Sokrat).Kousek jsem natřel a vypadá to nadějně. Je to dobrý nápad? Souhlasíte s tím? Neodlepí se to?
Jabrako-a co když se místo slovilaxu použije duvilax?
S lepením na umakart mám dost zkušeností.Je tu třeba si dát pozor na míchání dvou stavebních substancí,některá lepidla na bázi akrylátových disperzí nesnášejí alkalické přímšsi (cement,vápno)a rozkládají se.Přitom se silně uvolňuje čpavek.Jednak se tím snižují adhezivní vlastnosti a jednak se uvolňují jedovaté splodiny.
Jako podklad(adhezní můstek) je vhodný cement a slovilax-
Jiná aplikace:. denbraven.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.