Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem novou pojistku proti zpětnému toku spalin, ale její kontakty jsou otočeny o 90°. Na obrázku je vidět pozice původní pojistky a nové. U té nové se kontakty dotýkají toho plíšku za pojistkou. Je to problém nebo to nemá na funkci vliv?
problém to může být, možná by pomhlo natáhnout na faston silikonovou izolaci,,nemám představu o teplotách, nebo jen smršťovací bužírku...
Bužírka přes konektor bude, ale nevím, jak přesně ta pojistka funguje. Jestli jí nebude vadit větší teplo, když se bude ten faston konektor přes bužírku dotýkat toho plechu.
já bych ten jeden vývod klidně o nějakých 30° přihnul dovnitř, opatrně kleštičkama, a silikon vydrží 200°Cbez problému..
co by to dělalo netuším, já to řeším z pozice elektriky, nejsm plynař..ale jiskření u plynu není nikde dobré...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.