Nejste přihlášen/a.
To zvládnete sama. Jakou barvu má nábytek? Jaké míváte povlečení, doplňky, jakou barvu má koberec (podlaha), futra? Je pokoj slunný nebo spíš tmavý? Jaká barva se Vám líbí?
Máte hodně serepetiček a doplňků? Volte jednu barvu.
Já mám nejraději cokoliv + bílá. Dvě barvy jsou moc... a když už, tak ne v kombinacích červená, modrá, zelená, nebo zelená, žlutá; fialová, červená, oranžová.
Já mám ráda žlutou, modrou a kaštanovou hnědou. Mám povlečení v těchto barvách, lampu, deku... měla jsem i koberec, závěsy. Člověku v tom musí být příjemně, a to je na každém zvlášť
K šedé je hezká červená, ale tu bych na zdi nedávala. Tmavě hnědá postel nebo hnědočerná postel?
doplněno 10.02.15 19:56:No a o tom mluvím, každý to má jinak. Mně při pomyšlení na oranžovou stěnu a zelinkavé závěsy vedle šedé sedačky popadá amok nic proti wamp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.