Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake barevne kombinace?

Od: lovewomenka odpovědí: 4 změna:
Zdravim,
Nedali by jste mi nejaky tip na barevnou kombinaci vymalovani pokoju? Ja nemohu se nejak rozhodnout :). Videla jsem i nekolik kombinaci co by me nenapadly a vypadaji dobre... Predem diky za rady a tipy :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To zvládnete sama. Jakou barvu má nábytek? Jaké míváte povlečení, doplňky, jakou barvu má koberec (podlaha), futra? Je pokoj slunný nebo spíš tmavý? Jaká barva se Vám líbí?

Máte hodně serepetiček a doplňků? Volte jednu barvu.

Já mám nejraději cokoliv + bílá. Dvě barvy jsou moc... a když už, tak ne v kombinacích červená, modrá, zelená, nebo zelená, žlutá; fialová, červená, oranžová.

Já mám ráda žlutou, modrou a kaštanovou hnědou. Mám povlečení v těchto barvách, lampu, deku... měla jsem i koberec, závěsy. Člověku v tom musí být příjemně, a to je na každém zvlášť ;)

doplněno 10.02.15 19:44:

K šedé je hezká červená, ale tu bych na zdi nedávala. Tmavě hnědá postel nebo hnědočerná postel?

doplněno 10.02.15 19:56:

No a o tom mluvím, každý to má jinak. Mně při pomyšlení na oranžovou stěnu a zelinkavé závěsy vedle šedé sedačky popadá amok :-D nic proti wamp *slunce*

lovewomenka
hodnocení

Nabytek mam do barvy myslim ze buk (takova ta barva studentskeho pokoje :)). Doplnky chci prave teprve dokoupit. Jedine co mam ke seda sedacka a tmave hneda postel :)
K šedé sedačce a tmavěhnědé posteli bych dala oranžovou malbu.Nemusí být křiklavá,můžete dát jemnější ton.
A pak dokoupíte třeba zelenkavé závěsy a třeba i koberec.Oranžová je vysoce pozitivní,působí na člověka kladně ve smyslu duševním.Je to takové interiérové sluníčko ;)
lovewomenka
hodnocení

Ono ta sedacka i s tou posteli nebudou ve stejnem pokoji :). Oranzovou prave uvazuji do te loznice s hnedymi zavesy ale netusim jak vymalovat kuchyn a obyvak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]