Sežeň si někde odvhčovač, pár větráků a nějaký topení do toho. Po domácku dělaných sušáren jsem viděl spoustu. Asi nefungují tak dokonale jako profesionální systémy, ale vyjde to podstatně levněji a dřevo vysuší třeba na 6% - 8%, ale to je zbytečný, to už je přesušený.
Tak ani ve snu by mě nenapadlo, že by si někdo stavěl sušárnu na palivák. Ale je fakt, že lidi jsou všelijací a někteří mají nápady, že by jeden nevěřil.
Jestli chcete,vím o sušárně,kterou prodává kamarád za pakatel tj.kolem 200 tis.Kč a dá se tam prý sušit necelých 40 kubíků dřeva.A je profesionální-původně stála miliontřistatisíc korun.Dá se tam topit i odpadovým dřevem.Jestli máte zájem,napište mi na:slava.hrachova@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.