Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobit sušárnu dřeva?

Od: divis* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, pomůžete mi prosím proradit jak vyrobyt sušárnu pro dříví? tak 2-3 m3. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sežeň si někde odvhčovač, pár větráků a nějaký topení do toho. Po domácku dělaných sušáren jsem viděl spoustu. Asi nefungují tak dokonale jako profesionální systémy, ale vyjde to podstatně levněji a dřevo vysuší třeba na 6% - 8%, ale to je zbytečný, to už je přesušený.

buss
hodnocení

0x

Napřed si ujasněte, kolik do toho chcete investovat.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o palivo,pak je sušárna přepych.Stačí,když se dříví uloží pod přístřešek a za dva roky je k topení ideálně suché.

JABRAKA

Tak ani ve snu by mě nenapadlo, že by si někdo stavěl sušárnu na palivák. Ale je fakt, že lidi jsou všelijací a někteří mají nápady, že by jeden nevěřil.

hodnocení

0x

Na takovéto domácí sušení, jsou vcelku vhodné solární sušárny...

Je to jednoduché na stavbu, levné na pořízení i provoz.

slavahrach*
hodnocení

0x

Jestli chcete,vím o sušárně,kterou prodává kamarád za pakatel tj.kolem 200 tis.Kč a dá se tam prý sušit necelých 40 kubíků dřeva.A je profesionální-původně stála miliontřistatisíc korun.Dá se tam topit i odpadovým dřevem.Jestli máte zájem,napište mi na:slava.hrachova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]