Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce - koupelna

Od: vodry* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, opět se na Vás obracit s dotazem.

Při rekonstrukci celého patra staršího rodinného domu plánujeme v patře vybudovat z jedné místosti koupelnu. Vrtá mi hlavou, jak mám provést podlahu na trámy. Jde mi o složení jednotlivých vrstev. Nechci, aby díky pružnosti nepopraskala dlažba. Můžete se podělit o zkušenosti? Budu moc vděčný.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

liapor + osb a nebo kari sit a zalit betonem, podle toho, kolik mista tam je na vysku... ja to resim v obyvaku+chodba+kuchyn+pokoj a zatim vyhrava liapor, ale v koupelne+chodba+veranda nekdo nalil beton jeste prede mnou

jabraka*
hodnocení

0x

Máme koupelnu v patře,na trámech dřevotřískové desky,2 cm.Dlažba je přímo na nich .Kdybzch to dělal dnes,udělal bych podlahu ze sádrovláknitých desek a po natření tekutou hydroizolací lze nalepit dlažbu.Kouty vytěsnit silikonem a pak teprve lepit obklady na stěny.

JABRAKA

instalater*

Zdravím , já bych si jenom dovolil trošku upravit -jabraka- Misto silikonu bych dal speciální hydroizolační bandáž ( páska) ve spojení s tekutou hydroizolací .V koupelně nikdy na podlahu něco co je na bázi sádry anhydrit a pod. Přeji hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]