Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych od vás od zkušených radu jak mám provést stavbu jedn.otevřeného krbu do garáže?Totiž sud napojený na komín se neosvědčil,tudiž jsem přemýšlel o jednoduchém krbu garáž je veliká, a ani kamínka neuspěly a ani je nechci,tak by mě zajímalo co byste tam dali vy?
Já ké máte prostory(velikost) a záměr? To znamená chcete vytápět uhlím nebo dřevem? Pokud uhlím , tak kupte za cca 3000kč kamna kerpen a nasypte je uhlím a udělejte ohen nahoře - shora dolu .Takto hoří celou noc . Pokud chcete topit dřevem , tak možná vzduchotěsná kamna .Bud dovre 100 nebo dovre 300
První, co mě napadá - využití. Jestli je to klasická garáž (oleje, barvy, benzin , ředidla), tak bych tam s otevřeným ohněm moc neexperimentoval. Jaký kamínka neuspěly? Mám tam Petry a do hodiny tam je jak v sauně. A když je naložím uhlím a pozavírám, tak hicujou do druhýho dne.
no to je docela velká garáž vleze se tam auto a traktor,sice jsou někde ůniky tepla ale tím se ted zabývat nebudu potřebuji kamna který to vytopí né za 10-20 tisíc ale nějaký kotel,kamna,krb z něčeho udělat válec sud nebo něco aby to vytopilo měl jsem tam kamínka nějaký stáložárný a ani uhlí ani brikety to nevytopily jenom metr na metr,tak už jsem z toho magor co tam mám dát?
Izolovat . To znamená uzavřít uniky vzduchu. jinak vám asi jde teplo do luftu .
Takováhle obluda by vám tam stačila dum.bazos.cz/...
Do garáže asi nebude zaležet na vzhledu
olejove kamna nebo Clubky(vytapim jima cely barak) > bazos.cz tedy jestli hledate levnou variantu
od cca 500 - 1000Kc dum.bazos.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.