Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad exteriérové zdi

Od: kutil100 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Potřeboval bych radu - inspiraci jak oblozit steny na dvorku. Jsou pod úrovni sousedove zahrádky a aktuálně je na nich klasická omítka na které se vytváří mapy a různé fleky. Čím by jste to levně a esteticky oblozili? Jediné co me napadá jsou dřevěné palubky na roštu.Je ještě jiná možnost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máme tady podobnou zeď - ty fleky jsou výkvět a vlhkost. Nechci ani řešit příčinu, protože je to venkovní plot a omítka drží dobře, ale uvažoval jsem o estetickém zakrytí za pomocí rákosových rohoží (bambusové by byly lepší). No, zatím jsem to ještě neudělal, ale třeba by to vypadalo lépe. Zdravím!

frantisekpetru*
hodnocení

0x
A co plastové palubky? Cenově by to mohlo být nastejno a je to bezúdržbové.

hodnocení

0x

A čo tak tam dať niejakú umývateľnú omietku,napr. marmolit.

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus uvážit CETRIS.

JABRAKA

kutil100

na ty jsem se díval na internetu konkretne cetris hoby ale v Hornbachu a podobnych jsem videl jen ty velké obdelníky

jabraka*

Desky se dají poměrně dobře rozřezat na jakýkoliv formát.Tím pak obložit potřebné plochy.Nejlíp provětrávaně.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]