Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelna řešení uložení věcí

Od: fdfdfdf odpovědí: 2 změna:

zdravím mám byt 1+1 a chci se zeptat jak máte vyřešenou koupelnu jen by mě zajímalo co máte např na hřebínky nebo holky laky na nehty či různé laky na nehty na vlasya podobně.Prosím pokud možno tak odkazy mám pod umyvadlem skřínku ale tá je plná a i skřínku ze zrcadlem ale tam mám vonavky atd. Tak prosím o nápady .Děkuji všem mnohokrát a každého nápadu si cenním:))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zajděte do některého velkého marketu typu OBI, Bauněco, IKEA, případně koupelnového studia a koukněte na nabídku tam. Nemá cenu cosi vymýšlet, když nevíte, co nabízí trh. A vezměte sebou rozměry volného místa, kam by něco, co vás osloví, mohlo vejít.

Někdy možná stačí, probrat všechno, co v koupelně je. Bez milosti vyhodit to, co se nějakou dobu nepoužívá. :-D

hodnocení

0x

podle mě je naprosto nejlevnější a nejefektivnější zcela primitviní laminová deska ohraněná resp olepená ze 3 stran, předtím přířezen upravená na potřebný rozměr. V malých bytech je nejlepší místo v koupelně tak nějak ve vhodné pozici pod stropem cca 30cm. Při výšce stropu 2.25m je ve výčce cca 1,95 což je pro nrm. člověka tak nějak aby tam došáhl. máme koupelnu snad nejmenší co existuje a na poličkác hafo věcí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]