Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena palivového dřeva

Od: uska* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, můžete prozradit za kolik kupujete v různých částech republiky palivové dřevo?

Myslím jaké dřevo a v jakých jednotkách ( PRMS, PRMR ...) Zatím jsem dřevo neplatila, tak se nevyznám. Děkuji Uška

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

1x

jjjll- jsem km od Neratovic :D

Jinak suché dřevo, akát, 750 kc ppr- Mělník liblice. Vč. dovozu. Nařezáno na metry. Zrovna zítra jdu štípat :D

jirken
hodnocení

0x

Metr štípaného,házeneho,tvrdeho(buk,dub),doprava-1380,- Beroun

co u vas znamena hazeny?myslite sypany?

hodnocení

0x

Prodej palivového dřeva z pokácených stromů v majetku města Neratovice

Ceník:

topol, vrba: 300 Kč/prm

ostatní listnaté: 500 Kč/prm

jehličnaté: 450 Kč/prm

2kedar*

To je za půl kubíku, né..?

Nebo cena za samotěžbu...

hujer123*
hodnocení

0x

Šluknovský výběžek, buk štípaný, 33 cm, 900 Kč za volně sypaný kubík.

hodnocení

0x

Na serveru drevopocr.cz/... jsou ceníky dřeva v různých částech ČR.

pfpetr*

koupené suché kolem1100 samotěžba kolem 350 a v hospodě mokré k usušení 600

uska*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Nejlépe se mají v Neratovicích, Rumíčkův odkaz je fajn, ale nejbližší místo od nás je 40 km, což prodraží dopravu. Nemohu vás obodovat neboť všechny odpovědi jsou pro mne důležité a bylo by to nespravedlivé, tolik bodů nemám. Díky Uška

romana*
hodnocení

0x
Dobrý den,
já pocházím z Kladna a palivové dříví si objednávám na drevo-kladno.cz/... za 1990 Kč/1,6 prms mix dub/buk.

mire*
hodnocení

0x

cena v okoli Noveho Bydzova je kolem 900 Kc za metr sypany o delce 33 cm.Jedna se o drevo listnate tvrde.Vice najdete na www.drevo NB.cz

hodnocení

0x

severni morava,1200kč plm tvrdeho.tzn plny kubik dreva.pokud mate treba sypany-prms tak je to asi 0.34plm.kubik je vzdy levnejsi,ale bohuzel musite drevo zpracovat.jinak prms tvrdy 1000-1100kč.

fredik
hodnocení

0x
Já jsem loni bral samovyrobou cca 15m3 za asi 350kc. Byl to sběr po těžbě, takže spise takovy odpad. Ale převážně tvrdého (akát, habr) plus teda benzin do frézy a do pily asi za 500,- a tři odpracované víkendy. Takže nějakých 850,- plus prace. Tuto zimu ale zatím s nim topim doteď :) dvoupatrový 5+1
Zapomněl jsem dodat jih Moravy znojemsko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]