Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody vody a elektriky

Od: vlada11* odpovědí: 3 změna:

Delam v kuchyni rekonstrukci el. rozvodu. Voda je vedena docela nestastnym zpusobem a to tak, ze konci v urovni zhruba 87 cm, tedy tesne pod linkou. Delka je zhruba 150 cm, je jiz v plastu ma testneni. Drazky k elektrice mi vysekali ve vysce 103 cm, coz se mi nezda docela nevhodne - v pripade ze se bude neco pridelavat na zed, budu muset davat pozor na elektriku - viz. obrazek v cerne barve. Rikam, si ze by bylo lepsi vodu presekat aby vedla spodem a elektrika nad ni - viz cervena barva na obrazku. Pripadne jen presekat elektriku, coz by se ale voda krizila s elektrikou 4, horni 3 pruseciky jsou v celkem v pohode - tesneni na trubce od vody je asi 2 cm pod povrchem, u svisle trubky jen asi 0.5 cm. Na druhe strane asi moc do zdi vrtat nebudu potrebovat, takze si nejsem jisty jestli to ma cenu. Co si myslite? Diky.

Rozvody vody a elektriky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když jsem předělával bydlení, tak jsem veškeré rozvody nafotil a okótoval a potom v klidu zaomítal a kdykoliv je nutnost někam vrtat, tak vím kde a jak co vede.

celp*
hodnocení

0x

Když se na to dívám tak instalační zóna je dodržena a na tu výšku vodorovného el.vedení musíte vždy v budoucnu pamatovat.Určitě je na to pořízen minimálně náčrt s rozměry.Zkuste víc důvěřovat dodavateli.Případné podněty s ním hned konzultujte.

vlada11*
hodnocení

Firma mi dela pouze rozvody elektriky. Kudy se povedou rozvody na zdi nikde nebylo. Do planku jsem pouze zakreslil kde budou spotrebice, zasuvky a vypinace. Vicemene se rozhodli na miste, kudy se to povede a ja jsem videl az vysledne drazky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]