Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost s odšťavňovačem.Potřebuji poradit jaký si koupit a zajímalo by mě jak je kdo spokojený,jestli se vůbec vyplatí si jej pořídit.Jde mi hlavně o zeleninové šťávy,které miluji a v obchodech jsou moc drahé.
Dobrý den. Z jakého materiálu budete šťávy odšťavňovat? Máte vlastní zahrádku, kde si pěstujete svoji zeleninu? Jestli ne, tak budete nakupovat zeleninu v marketech? Hm, to mi nepřijde jako ideální řešení. Nevíte totiž, čím byla zelenina předtím ošetřena, jakým hnojivem apod. A všechno toto si v koncentrované podobě dáte do těla. Odšťavňovač má smysl pro vlastní úrodu. Jinak - já mám dva. Šnekový od Ety na červený rybíz, a odstředivý taky od Ety na jablka apod. A jsem s nimi spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.