Nejste přihlášen/a.
Ahoj
právě provádím rekonstrukci podlah, a chtěl bych poradit, jakou podlahu zvolit, tak aby to nebylo pracné a ne moc drahé. Prostě jak by jste to udělali Vy. Dříve jsem chtěl anhydrid, ale přijde mi dost drahý. Pak jsem tam měl podlaháře, který mi nabídl fermacel ale řekl si 800/m2, což je stejné jako anhydrid. Mám jen jeden požadavek.. podlaha nesmí "dunět". Přemýšlel jsem nechat si dovést beton z betonárky (ve městě máme 2 betonárky) a pod beton dát ještě polystyren. Podlahy mám vybrané na hlínu (přikládám foto ze starého mobilu ).
Díky za vaše názory a rady.
doplním: obě podlahy jsou nad tereném cca 1m + jedna podlaha je podsklepená.
Zdravím,
také jsem jednou řešil. Bylo to v bytě, ve 4. patře a stejně jsem nakonec nechal vybetnovovat. Položil jsem minerální izolační vatu (tam, kde byla malá hloubka) a nebo tvrzený polystyren, igelit, kari síť a nechal položit beton zedníky. Pak nivelaci. V ložnici je koberec a v obýváku plovoučka. Perfektní podlaha. Neduní, pevná, rovná, levná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.