Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zfušovaný výrobek-soustruh SPF 1500 PH

Od: jjj odpovědí: 4 změna:

Kdo je výrobce soustruhu SPF 1500 PH?Máme jeden v práci ale takový křáp jsem ještě neviděl.Zlaté české soustruhy TOS.Všechno se na něm viklá,řazení nepřesné a ješte nemá nic moc naběháno.Totálně zfušovaná mašina.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

0x

stačí toto: PROMA?

doplněno 03.02.15 00:56:

ne,PROMA je bejvalá česká firma,te/d si nevzpomenu jak se jmenovala před tim,tady je další důkaz: proma-ferm.cz/...

doplněno 03.02.15 01:01:

satrade.cz/... ... jinak já od nich mám hoblovku a nestěžuju si...

jjj
hodnocení

Proma podle mě není výrobce ale pouze prodejce.Řekl bych že tento aušus bude dovážený z ciziny

Bingo!

Proma dováží z Číny, něco si montují v Dobrušce. Každopádně ten soustruh nelze srovnávat s TOS a podobnými profi stroji. Já osobně řeším spíše jejich dřevoobráběcí stroje a tam je to stejné - na nějaké to domácí šmudlání dobrý, ale na profi práci to není.

jii
hodnocení

Mě jen šokuje,že za takový stroj je cena kolem 460 000 Kč.To je určitě cena nesrovnatelně lepšího soustruhu z některé TOSky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]