Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osb na konstrukci sdk

Od: berivo® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám zakazníka,který má v plánu ze svého skladu udělat ještě sklad v podkroví,a uvažuje o sádrokartonu nebo osb desky,a mám dotaz,je dobrý nápad na hotovou konstrukci na sdk (cd profily)místo sádrokartonu montovat osb desky?Díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Dělá se to, problém může nastat z hlediska požární odolnosti.

sanyo*

Pokud to situace ve vašich osobních plánech vyžaduje, osobně bych je tam dal a vůbec nic bych dál neřešil. Resp. předpokládám a rozumím tomu tak, že sádroš tam ještě není... A na OSB klidně později bych mohl dát naopak sádroš, a zase by jste nemusel nic řešit.Taky bez hanby a strachu jsem tuto podobnou kombinaci používal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]