Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vstupní dveře koupit?

Od: ivy* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, do rodinného domu chceme koupit hlavní dveře. Poradí někdo, zda jsou lepší plastové nebo ocelové? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Plastové jsou nejlevnější a špatné rozhodně nejsou. Ocelové nevím kde a kdo dělá, s takovými jsem se nesetkal. Dřevěné jsou dražší, náročnější na údržbu a citlivé na každé rýpnutí. Hliníkové opět vyšší cena, ale vypadají už trochu luxusně. Určitě s přerušeným profilem. Taky pozor na "bezbariérové", nízký práh, dole mají jen jedno těsnění, odspodu dost táhne, dveře se ochlazují a sráží se na nich vlhkost

hodnocení

0x

Ja mám plastové a soms nimi spokojný,predsa kov po čase môže hrdzavieť,ak by to mal byť kov,tak by som volil hliníkové dvere.Pri plastových si treba dať pozor na profil a poriadný vystužovací profil,mali by byť masívne.

hodnocení

0x

Plast je naprd - příliš pracuje změnou teplot, takže se mnohdy v mrazech ohýbají. Já bych doporučil spíše dřevo, nebo dřevo-hliník. Pokud jsou z kvalitního dřeva a mají dobrou povrchovku, tak nic lepšího není.

twwokna.cz/...

Ano plast sa ohne ak je tam profil o ničom a jeden chlap ich odnesie pod plecom,Doma mám plastové už štyri roky a nikde sa neohli,vystuhový profil je tam tak silný,že traja chlapi ich vykladali z auta,samozrejme robené na zakázku a nepancierované,Záleží od kvality.

hodnocení

0x

Nevím jestli jsou lepší kovový nebo plastový, ale rozhodně jsou lepší dřevěnný. A nejlepší je dřevohliník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]