Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Váš názor, jestli skutečně vidíte nějaké zásadní rozdíly ve vlsatnostech dlažby - já se totiž přiznám, že vnímám pouze barvu a povrch.
Děkuji za názory.
Hezký zbytek dne.
to je stejné jako když se zeptáte na firmu okay elektro, ale víte oni tu dlažbu (elektroniku) nevyrábí ale prodávají. Chcete šunt dodají vám šunt chcete nejdraší dodají nejdražší. Vše je o ceně, kteru je ochoten zákazník zaplatit. Chleba je taky za 26 a nebo za 36 korun, pořád je to "chleba". Slyšel jsem že italsné dlažby bývají ezké, ale italové je nedělají na věšné časy a tak časem se na nich objevují pochuchy. V zahraničí je zvykem co 10 - 15 let koupelnu překopat s aktuálními trendy zatímco u nás koupelny děláme mi na neneraci a i víc.
níže je pravda, měl jsem tu dlažbu, která byla hodně silná a jaksi více slinutá a obkádač do toho mále nevyvrtal dítu pro zásuvky a nešlo to vůbec řezat. Tak si ředstavuju solidní dlažbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.