Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol

Od: borec* odpovědí: 11 změna:
Čau lidi, je tady spousta super rad, tak bych se taky chtěl zeptat. Nevíte kde se dá nejlíp sehnat načerno alkohol a cigarety?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Koukám další sdept na slepotu nebo rovnou na márnici. Obchody jsou plné různého alkoholu, nechápu, proč by ho někdo musel kupovat bez kolku a jestli vám není 18 pijte vodu.

doplněno 19.06.14 14:24:

Do prčic, většinou se na datum nedívám, dík aktualizaci se na to budu muset soustředit.

Lidus, nerozčilujte se. Tazatel je dávno plnoletý, možná i otrávený. Otázka je poněkud starší. Ale aktualizujeme, super, ne?

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Souhlasim je ze je tu super dobrej rad , ale nevim jestli je vhodny se ptat jak sehnat načerno alkohol a cigarety ...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dotaz je to dobrej, ale na peťulku nemá ani náhodou.Navíc se ptáš na úplně špatnym místě.Tohle hledej spíš na chatu.:)
borec*
Sorry, to sem jaksi nepochopil, co myslíš tou peťulkou? Ten chat zkusím, já mám internet teprve chvíli tak to ještě neznám.
Před pár dny nám nabízela prožitky z jejího života s pedofilním otčímem.Je tu místy sranda.Jestli máš co nabídnout,nahlídni a pomáhej.
25gowron*
Jak pise kibic, zkus take pomahat , bylo by to jenom dobre ... I kdyz se docela bojim, protoze tvoje 1. otazka byla docela perla . Ale nic ve zlym :) Nema se soudit podle prvniho dojmu ... A taky me napada jestli by nebylo dobry zalozit nakej blok kde by se shromazdovaly podobne otazky nebo odpovedi .. dyz se bude chtit nekdo pobavit ...
styx*

Sice to sem nepatří ale líbí se mi nápad s vtipnými otázkami :) bylo by to super. Jinde to funguje. A mimochodem tahle otázka mi hodně pobavila *smich*

al bunda*

Přesně na tohle je www.bazina.cz.
Hezký den.

borec*
No to je fakt moc vtipný, dělat si srandu z člověka v nouzi. Jak by se vám líbílo, kdybyste si museli pro každou flašku posílat bezdomovce a dávat jim jednou tolik od cesty, aby vám ji koupil? A to jenom proto že si nějaký blbec vymyslel že to bez občanky neprodají.
Tak nechlastej a máš po problému. Ptát se tady na alkohol na černo to je fakt dobrý, to je jako vykřikovat to na náměastí (ano přesně tak je internet anonymní)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]