Nejste přihlášen/a.
Hledáme pomoc a radu.Minulý rok jsme přišli o dům.Chtěl jsem půjčku a podepsal jsem kupní smlouvu.Po třech měsících nás klidně vystěhovali na ulici i dítětem.Museli jsme si najít nějaký podnájem.Od září 2008 bydlíme v pronajatém bytě a platíme 9000kč nájem.To je,ale pro nás mnoho.Nezbývá nám na další platby.Právní pomoc nám poskytla organizace Člověk v tísni.Náš případ jsme minulý rok zveřejnili v televizi a v novinách.20.5. 2009 náš případ natočila Česká televize pořad Černé ovce.Ten bude vysílán v červnu.Televize zjistila že paní Kučerová z Ústí nad Labem je hledaná za podvody a pan Hájek z Berouna byl několikrát soudně trestán,nepracuje a nemá peníze.Toto jsou osoby,které nás podvedli.Náš případ jsem popsal jen stručně.Bydlíme v Roudnici nad Labem.Hledáme levnější bydlení a také lidi,kteří tyto osoby znají,nebo kteří byli těmito lidmi také podvedeni.Děkuji za pochopení.Telefon:607 983 961
3x
To je strašně smutné a bezohledné, když někdo takovým způsobem využije finančních problémů a namísto smlouvy o půjčce, resp. smlouvy o zástavě nechá podepsat kupní smlouvu. Myslím, že minulý týden byl stejný případ, kdy rodiče ručili dceři na půjčku 300 tis. Kč svým RD v hodnotě asi 3 mil.Kč a dopadli stejně jako Vy. Ještě prosím upřesněte, zda částka 9.000 Kč je čisté nájemné a nebo platba nájemné + záloha na služby a energie a zda je to byt 2+1 nebo větší. Moc bych Vám přála, abyste z této kauzy vyšli co nejlépe.
Dobrý večer.Částka 9000kč je nájemné+záloha na služby a energie,je to byt 2+kk.Ten stejný případ v televizi jsme viděli.Žádali jsme Městský úřad v Roudnici nad Labem o levnější byt,ale nabylo nám vyhověno.Také chci zveřejněním našeho případu varovat občany před podvodníky a lichváři,kteří mají v České republice zelenou.Je potřeba schválit zákony,které budou tuto činost přísně trestat.Dnes jsou firmy,které legálně fungují a obírají lidi v tísni a dostávají je ještě do větších problémů.Mají šílené úroky,vysoké pokuty za nezaplacení splátky.Také mi vadí neomezaná pravomoc exekutorů,kteří vydělávají obrovské peníze na zadlužených lidech a firmách.Zabavují majetek,který ani dlužníka není.Přeji všem slušným lidem hodně zdraví a hodně přijemných lidí kolem sebe.
Dobrý den.Děkuji že jste se snažila najít nám nějaký byt.My také pořád hledáme.Pomáhá nám i sociální kurátor z Městského úřadu.Náš případ bude zveřejněn v České televizi v pořadu Černé ovce ve čtvrtek 18.6. v 18.25.h.Stále ještě probíhá soud o náš dům.Televize nám našla svědka,který by nám měl pomoci.S pozdravem Mirek.
Zdravím Mirku! Tak to je alespoň trochu dobrá zpráva a doufám, že svědek to popostrčí k dobrému výsledku. K tomuto je televize přeci jenom dobrá, že zveřejní určité kauzy a zkouší najít nápravu. Určitě se budu koukat. Tak ještě chvíli vydržte a hlavně Vám a celé rodině přeji, ať už nemusíte hledat byt a můžete se vrátit do Vašeho domu. ![]()
3x
Našla jsem byt 2+1 v Riegerově ul., 70 m2,s balkonem, volný od 1,8,09. za 5 300Kč.
tel na pana Charváta je 602 201 404
Tak co Marcelko, doufám, že se vede dobře. Kdy už budeme kolegyně tetičky? Tuším, že se termín blíží a tak držím palce, ať to proběhne v pohodě a hlavně ve zdraví! ![]()
Dobrý den.Děkujeme že se nám snažíte pomoct.Vy jste také z Roudnice?Mám doma 2 Marcely.S pozdravem Mirek.
2x
Je to politování hodné, ale taková je doba. V Ostravě v hernách mají poutače: "Přijďte si v době krize vyhrát svou velkou výhru". To je hanebnost nejvyššího stupně, ale co chcete dělat? Dnes Masarykovo heslo "Nebát se a nekrást" je povýšeno na "Nebát se a krást". Je mě vás líto, ale nevidím variantu jak vám pomoci.
2x
Tak jsem koukala na tu Vaši nešťastnou kauzu na ČT 1. To je tedy opravdu síla, jak někdo dokáže využít zadluženosti rodiny k jejímu ještě okradení. Je dobře, že jste souhlasili se zveřejněním. Snad to pár lidí už konečně poučí. Hlavně teď, aby to dobře dopadlo - určité šance Vám dávají, tak snad... Asi by bylo potřeba shánět nějaký finanční příslib, t.j. těch 250 až 300 tis. Kč. To v případě, že by Vám byl dům vrácen - to byste určitě museli vrátit současnému majiteli, že? Aby se to zbytečně při kladném výsledku neprotahovalo. No, držte se, jste sympatická rodinka, bude to chtít ještě hodně trpělivosti a pevné nervy. Myslím, že Vám lidi, kteří kauzu sledovali, jistě fandili! ![]()
1x
Včera jsem to viděla a je mi vás moooc líto.Doufám, že s těma hajzlama, co takhle sprostě okrádají lidi, už jednou bude konečně konec.
Snad i stát konečně upraví předpisy pro ty rádoby podnikatele, nebízející tyhle nesmyslné uvěry...místo toho se zabývají jen blbostma...je to smutné.
Přeji hodně úspěchů a ať se co nejdřív vrátíte do vašeho domečku, Marcela
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.