Nejste přihlášen/a.
ahoj všem.Mám prosím dotaz .Lze nějak prodloužit nástup zavadnutí sádrové omítky Rotband? budu totiž potřebovat čas na její zpracování (natažení) a zahlazení a poté ještě do ní budu dělat strukturu.díky
Pod každou sádrovou omítku dávám penetraci, kromě snížení prašnosti a sjednocení podkladu se také sníží savost nanášeného podkladu - tedy prodlouží se doba zpracovatelnosti, zvýší se životnost atd.
Penetraci nanes ve dvou vrstvách v maximálním poměru ředění. Nech zaschnout dle návodu - obvykle 4 hodiny min.
ahoj..to už mám napenetrováno .2x ano mám ..to mě nenapadlo,vlastně to tak bude máš pravdu..podklad nebude sát tudíž nebude sádrovka tak rychle vysychat.a taky možná přestanu topit a nechám větší vlhkost v místnosti že?..děkuju
tak už jsem to zjistila...doba zavadnutí a tuhnutí u sádrové ale možná i jiné omítky se dá prodloužit přidáním kyseliny citronové nebo klihové vody...mě se víc osvědčuje klihová voda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.