Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , máme doma tento šlehač smetany ( šlehačkovou lahev) a potřeboval bych více informací ,
o tom jak s ním zacházet. Byl v originální krabičce , ale návod k němu nebyl . prosím o radu
na obrázcích je náš ten modrý, ten stříbrný je ze serialu Návštěvníci
Do láhve nalijete 0.25l šlehačky ke šlehání, uzavřete hlavicí a do nádobky vypustíte obsah bombičky s náplní N2O. Protřepete a můžete vypouštět hotovou šlehačku. Při tom se láhev drží dnem nahoru a poprvé to chce nacvičit někde, kde nehrozí, že si vyděláte na malování kuchyně.
doplněno 28.01.15 07:30:Zmáčknete celý ten černý váleček, ze kterého vede vypouštěcí hadička.
kdysi jsme měli téměř stejnou
na tyto bombičky
nemáte k tomu ještě ten šroubovací kryt na bombičku? aby bylo možno láhev po nalití smetany natlakovat...
doplněno 28.01.15 08:34:u některých typů se šlehačka "vypouštěla"dotahováním šroubu s tryskou; když odšroubujete celou plastovou hlavici i s "tvořítkem - špičkou - nástavcem", uvidíte vevnitř pístek, který uzavírá výtok; zatlačením pístku trochu dovnitř (pokud si pamatuji tak1-2mm), otevře se výtokový otvor; stejně tu hlavici po každém vyprázdnění láhve musíte rozdělat a vymýt, jinak zbytek zkvasí...takže zkuste rozdělat hlavici, rozložit na tvořítko, matici tvořítka, pístek se dvěma těsnícími kroužky, těsnění láhve a vlastní těleso hlavice...snad to je vše a bude jasné, jak to funguje...
ten kryt k tomu je a dává se ze spodu
spíše potřebuju vědět jak tu šlehačku dostanu ven , nemá to žádnou páčku na vypouštění šlehačky
Dobrý deň téma je síce viac ako rok stará,ale zaujíma ma,či ste prišli na to,ako tú flašu na šlahačku použiť? Dostala som úplne totožnú a tiež netuším,ako sa s ňou robí
na spodok sa dáva bombička,to mi je jasné...hlavu aj trysku k tomu mám + ešte malú pružinku a nejakú kovovú tyčku..pochopila som ,že sa asi na tú trysku zatlačí nejak z boku a tak by to malo striekať
Ak ste na to prišli,ako zložiť tú hlavu a ako sa s tým robí,moc ma potešíte,ked mi dáte info..Dakujem pekne
No pokud máte tu co je nahoře, kde není žádná páčka, tak bych stlačila v tom místě, kde je to šroubování směrem k sobě-dolů. nevím jak to popsat. Pokud je to ta co má viditelnou páčku, tak není co řešit. Zmáčknu páčku a šlehačka už jede ven...
Také mám podobnou lahev.
Černá matice se sundá a na její místo se našroubuje držák s bombičkou. Utažením se bombička vypustí do láhve. Potom držák s bombičkou vyšroubuji, na tyčku navléknu pružinu a trysku a černou maticí našroubuji na stejné místo. Prstem zatlačím z boku na trysku, tím se uvolní napouštěcí/vypouštěcí ventil a štehačka jde ven. Láhev samozřejmě držíme tryskou dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.