Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu jaké pojištění doporučíte, než zajdu do pojištovny, kde mi budou nabízet něco co nepotřebuji.
Bydlím v obecním bytě(garsonka) v nájmu. Rád bych měl pojištěn byt pro případ vloupání, vandalismu a dále kdyby mi praskla voda apod a způsobilo to škou sousedům. A zároveň, kdyby sousedi vytopili mě, tak abych také byl pojištěn,
Co by jste doporučili? Řešili jste podobnou situaci?
Děkuji
za prasknutí vody by měl odpovídat majitel domu a jistě je proti podobným nehodám pojištěn, vy byste si mel pojistit domácnost jen na rizika vloupání a případné znehodnocení věcí v bytě, ale jaký majetek máte vlasně v nájemním bytě . . . . pokud jde o desetitisíce korun, asi bych se na nějaké pojištění vybodnul. Když vzpomenu na svá léta začátků tak jsme měli v bytě TV z bazaru za 300,-, postele, jednu skřín, pár hader a nádobí. Nábytek byl majitele. Pojisťvat toho moc nebylo co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.