Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám v úmyslu postavit v baráku 7m.zítku, vysokou do 1,5m..Má někdo z vás zkušenost s tvárnicemi BST/BEST-UNICA , jde o skořepinové tvárnice? Jsou vhodné pro venkovní, nekrytou stavbu? Děkuji , mečík.
Ahoj. Prohlídl jsem si odkaz od Bena a dobrý. Mají tam dost různých tvarů. Koukni a porovnej možnosti i od KB Block. Dělají se z toho taky opěrné zdi a podezdívky. Koukni se kolem sebe, jak je řešena skladba jednotlivých dílů. Jde mi o to, jestli si vybereš kladení na sraz, přímo na sebe a nebo podhodit betonem a spárovat? Tuhle možnost spíš preferuji. Hodí se to spíše na delší stavby. Dá se tím lépe dohonit vzdálenostní nerovnosti jednotlivých vrstev. Po pár metrech se to skládání už může projevit po vizuální stránce. Proto si to prohlédni, než si to objednáš a začneš skládat a betonovat. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.