Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sporák připojený na propan-butan

Od: matejvambi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny. Mám takovou otázku. Koupili jsme plynový sporák a jelikož nemáme zemní plyn, tak jej máme napojený na PB láhev. Ke sporáku byla dodána hadice určená k připojení na zemní plyn (taková bílá). Může být tato hadice použita i na přívod PB? Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nič v zlom,ato vám nepripojoval plynár? Na propán bután je potreba vymeniť ešte dýzy v horákoch zo zemného plynu na propán,ďalej je potrebný regulátor,nastavenie horákov,takže by som doporučil nech to spraví plynár on bude vedieť čo treba,hoci môj názor je že tá hadica by mala býť dobrá.

paw*
hodnocení

1x

Na privod pouzit jde, ale sporak je treba pretryskovat na PB a za bombu musit dat regulator tlaku. vse doda plynar.

hodnocení

0x

Na chalupě nám odešel sporák na PB a na aukru jsem našel jediný MORA Gasspo,nemáte prosím někdo přehled o tom,kde by se dali sehnat na tento model trysky?Nebo lze použít jakoukoli univerzální sadu na zn. MORA?

Ony ty trysky jsou většinou stejný. Já jsem na Gorenje koupil uni sadu a sedly tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]